Werken bij New Fork

Werken bij New Fork

New Fork maakt eten en drinken dat goed is voor je humeur en voor je geweten. Alles wat we maken is 100% natuurlijk. Ben jij dat ook? Hou jij net zoveel van eerlijk eten als wij? Solliciteer dan direct bij ons.

Over New Fork

Bij New Fork staat bedrijfscatering en service op maat centraal.


New Fork is niet alleen een cateraar maar heeft ook een aantal horecalocaties in Rotterdam. Iedereen die natuurlijk en lekker wil eten is bij ons welkom. Wij zien het als onze ultieme missie om drukke mensen een beetje extra te helpen.

New Fork is niet alleen een cateraar maar heeft ook een aantal horecalocaties in Rotterdam. Iedereen die natuurlijk en lekker wil eten is bij ons welkom. Wij zien het als onze ultieme missie om drukke mensen een beetje extra te helpen. We krijgen het met z’n allen namelijk steeds drukker en juist dan moet je goed en voedzaam eten. Zonder onnodige toevoegingen. Alleen op die manier krijg je voldoende energie en voedingsstoffen binnen om je drukke leven goed vol te houden. Kun jij je vinden in onze missie? Twijfel niet langer en solliciteer bij ons. 

Alles wat wij maken is altijd 100% natuurlijk, super lekker en volledig homemade. Al onze spreads, seasonings en smaakcombinaties zijn door onszelf bedacht en door onszelf gemaakt. Voor mensen die een keer geen zin hebben in brood, maken we ook dingen als verse soep, gezonde salades en lekkere wraps. Wij dagen je dus ook zeker uit om mee te denken over heerlijke smaakcombinaties. 

Zie jij jezelf aan de slag gaan bij New Fork? Reageer dan nu op één van onze vacatures bij jou in de buurt. 

In een notendop

Mix&Match

Wij zijn voornamelijk actief voor onze opdrachtgever in de randstad en hebben zelf ook een paar horecalocaties. Als je op een van onze locaties werkt moet je wel meer kunnen dan alleen maar de lekkerste broodjes maken. Je bent tenslotte ons gezicht en je hebt hier ook direct contact met de klanten. Je neemt bestellingen aan, bedient de kassa’s, maakt heerlijke cappuccino’s en ondertussen ook nog een gezellig praatje met de gasten. Je staat klaar als een echte gastheer/vrouw op de vloer en je bediend de gasten op een professionele manier.

Goed voor jou en de planeet

Duurzaamheid

Bij het samenstellen van menu’s speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Het menu beweegt steeds mee met de seizoenen en 90 procent van alle producten komt uit Europa. Er wordt zo min mogelijk vlees geserveerd en avocado’s staan bijvoorbeeld ook niet op het menu in verband met de negatieve impact op het milieu.

Hier staan we voor

Dit vinden we belangrijk 

Natuurlijk! Alles wat we maken is 100% natuurlijk. En dat ben jij ook. Eerlijk, open en recht door zee. We streven elke dag naar het maken van de beste sandwich ooit. En jij helpt mee. Zodat onze klanten verlangend uitkijken naar die volgende bestelling. Ons eten geeft je energie, dus ben jij vanzelfsprekend snel, fris, fruitig en opgewekt.  Nieuwe dingen leren is leuk. Anders hadden we wel Old Fork geheten. Blijf dus nieuwsgierig en voel je voor eeuwig jong en wees leuk tegen iedereen. Tegen gasten, collega’s en jezelf. Dat is namelijk leuker.

New Fork maakt eten en drinken dat goed is. Alles wat we maken is 100% natuurlijk. Ben jij dat ook? Hou jij net zoveel van eerlijk eten als wij? Solliciteer dan direct bij ons.

Kom werken bij New Fork

Wil je komen werken bij New Fork? Dan kom je te werken bij een nieuwe speler in de markt, onder het dak van een betrouwbare en duurzame facilitaire groep. Bij Food&i staat je persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop. Je komt terecht in een team van hospitality tijgers met elk hun unieke strepen, maar één gemeenschappelijk doel voor ogen: betekenis creëren in elke stap van onze food-keten.

Bekijk de vacatures

Meld je en ontvang de nieuwste vacatures per mail