Werken bij Incluzio Amaryllis

Werken bij Incluzio Amaryllis

Door de inzet van zes sociale wijkteams en twee dorpenteams brengt Amaryllis samen met Incluzio in de gemeente Leeuwarden hulp en ondersteuning dichtbij in de buurt. Stel jij het belang van de inwoners uit Leeuwarden voor op? Bekijk dan onze vacatures.

Over Amaryllis

Incluzio Amaryllis voor een sociale basis voor de bewoners van Leeuwarden.


Samen doen wat nodig is om kwetsbare inwoners van de gemeente Leeuwarden in staat te stellen om hun leven op een zinvolle manier te laten leven in verbinding met hun omgeving. Dit doen we samen met samen met bewoners, partners, vrijwilligers en de gemeente.

Incluzio en Amaryllis brengen samen hulp en ondersteuning dichtbij in de buurt. Dit doen wij door de inzet van zes sociale wijkteams en twee dorpenteams. De teams houden zich bezig met vrijwilligerswerk, jongerenwerk, mantelzorg, statushouders, buurtbemiddeling, ontmoeten & meedoen en opbouwwerk.

Het belangrijkste uitgangspunt is dat wij het belang van de bewoners centraal stellen. We nemen de vraag niet uit handen maar stimuleren de zelfredzaamheid van de bewoner en zetten in op samenwerking binnen het sociale netwerk.

De organisatie is gevormd op basis van wat er echt nodig is in plaats van waarop iemand recht heeft. Wij gaan uit van vertrouwen en anticiperen op waar de omgeving behoefte aan heeft. We zorgen voor gemak en eenvoud in het veld aan procedures. Het leven is voor veel mensen tenslotte al complex genoeg. Amaryllis en Incluzio zijn samen verantwoordelijk voor het leveren van basisondersteuning aan inwoners van Leeuwarden. 

Wil jij samen met ons werken aan een samenleving in Leeuwarden waarin iedereen meetelt? Bekijk dan onze vacatures.

Wil jij samen met ons werken aan een samenleving in Leeuwarden waarin iedereen meetelt? Bekijk dan onze vacatures.

Altijd in de buurt 

Lokaal samenwerken

De kracht van de lokale samenleving is onmisbaar. Onze buurtteammedewerkers denken mee, zoeken samen met de bewoner naar een oplossing en bieden concrete hulp. Het gaat erom dat de bewoners zelf weer verder kunnen. Aan ons de taak om te kijken of er mensen in de naaste omgeving zijn die kunnen helpen. Buren, familieleden of bekenden in de buurt maar ook mensen in de wijk met vergelijkbare vragen. Jij weet tenslotte wat er speelt in de buurt en in de stad.

Onze missie

Onze aanpak

Amaryllis gelooft in de kracht van inwoners. Met onze vitale dorpsteams kunnen we heel toegankelijk en van dichtbij hulp aanbieden. We zorgen voor nieuwe ontmoetingen en verbinden inwoners. Samenwerken is hierin ons sleutelwoord. Onze aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en vooral gericht op ‘zelf doen’. Wij zien de mogelijkheden van de mensen, hun omgeving en sociale netwerk. Bewoners in hun eigen kracht zetten. Wij hechten veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid voor het zoeken naar een oplossing en geloven dat daardoor de kans op succes wordt vergroot.

Sluit jij je aan bij onze enthousiaste ondernemende professionals? Kom werken bij Amaryllis en word onderdeel van Incluzio.

Samen werken aan een inspirerende leefomgeving!

Daar doen wij het voor. Wij willen van betekenis zijn voor onze klanten en de buurten waar wij actief zijn en aantoonbare resultaten boeken. Wij willen met elkaar het verschil maken. Hebben wij jou kunnen inspireren om mee te werken aan een leefomgeving voor iedereen? Wil jij met ons meebouwen om van elke buurt een betere buurt te maken in Leeuwarden? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Solliciteer nu!

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg