Werken bij Gom Direct Schoon

Werken bij Gom Direct Schoon

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega’s maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop. Wil jij werken in een gezellig team? Bekijk de vacatures in de schoonmaak!

Over Gom Direct Schoon

We helpen elkaar waar nodig, maken geen onderscheid en je kunt op ieder moment jezelf zijn.


Hard werken in combinatie met gezelligheid, dat kenmerkt Gom.  Er zijn 8.500 werkplekken bij Gom. De een in de ‘operatie’, de andere op kantoor. Er is voldoende schoonmaak werk in de zorgsector en in het onderwijs. 

Er zijn collega’s die binnen werken of in de gezonde buitenlucht. Mensen die hun werk zelfstandig doen of onderdeel uitmaken van een team. Wat al die verschillende medewerkers bindt, is hun betrokkenheid bij Gom. En vooral hun passie voor een vak dat niet altijd de waardering krijgt die het verdient.

Schoonmaken is een vak apart en dat leren wij je graag. Waar in het bedrijf je ook werkt, je leert iedere dag een beetje meer. Vrijheid en eigen verantwoordelijk vinden we belangrijk. Doorleren en jezelf specialiseren in een van de zes sectoren ook. Door het creëren van een schone werkomgeving verhogen we het werkgeluk bij onze klanten, maar jouw werkgeluk is minstens zo belangrijk.

Schrijf je en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures