Juridische zaken

Ik bied juridische ondersteuning aan alle divisies binnen Facilicom. Juridische risico's maak ik zo klein mogelijk en ik verzorg de noodzakelijke juridische procedures. Een belangrijke, nauwkeurige baan met een grote verantwoordelijkheid. Een baan die op mijn lijf geschreven is! 

ICT

Als een divisie om een bepaalde systeemwijziging vraagt, komt die vraag eerst bij ons binnen. Ik probeer dan de mensen bij elkaar te zoeken die de vraag moeten opvolgen. Het voelt goed om bij Facilicom te werken. Ik ben een schakel in het geheel, een zeer nuttige schakel! 

Communicatie

Ik houd mij bezig met allerlei interne en externe communicatieprojecten voor alle divisies binnen Facilicom. De ene dag begeleid ik een website, de andere dag een fotoshoot of een magazine. Die afwisseling en hectiek: ik zou niet meer zonder kunnen én willen. 

Personeel & Organisatie

Als P&O-er adviseer en ondersteun ik de directie, de managers en de medewerkers op het gebied van personeel en organisatie. Mede door de goede samenwerking met mijn collega's ga ik dagelijks met veel plezier naar mijn werk en zit ik al jaren helemaal op mijn plek. 

Inkoop

Niet alleen prijs, kwaliteit en pakket spelen een rol, maar ook of de bedrijven gecertificeerd zijn, hoe hun financiële positie is en wat de risico's zijn. Bij elk inkooptraject filter ik net zolang tot er één leverancier overblijft. Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is.

Staf / Management

Als salesmanager onderhoud ik contacten met opdrachtgevers. Ik ben voortdurend bezig de klant nog beter te bedienen. Een creatieve baan met veel vrijheid en uitdaging.

 

Stage / Traineeship

Je carrière starten bij Facilicom Group. Ik heb het gedaan en er geen moment spijt van gehad. Ik kan het echt iedereen van harte aanraden om je eerste werkervaring bij Facilicom op te doen!

Vind vacaturesVandaag hebben we 45 vacatures

De nieuwste vacatures

Werken bij Facilicom Group

De toonaangevende facilitaire dienstverlener

Als medewerker van Facilicom Group werk je op het hoofdkantoor van Facilicom in Schiedam of heb je een staf- of managementfunctie op een van onze andere vestigingen in Nederland. De stafafdelingen ICT, corporate communicatie, personeel & organisatie, inkoop, juridische zaken, klantenwerving & direct marketing, management development & directiesecretariaat, personeel- en loonadministratie, facilitaire dienst, re-integratie en wagenparkbeheer beiden centrale ondersteuning aan de verschillende divisies van Facilicom Group, een ambitieus en groeiend bedrijf dat opereert op het gebied van schoonmaak, horeca & catering, beveiliging, thuishulp, bouw- en installatietechniek, facilitair management en horecatechniek.

Je levert als stafmedewerker een bijdrage aan een efficiënte uitvoering van dit brede dienstenpakket. In totaal werken er ruim 30.000 medewerkers bij de Facilicom Group. Op welke stafafdeling of in welke divisie je ook werkt; onder het motto 'samen sterk' hebben we allen een gemeenschappelijk doel: een sterk en succesvol Facilicom.

 

Contact

Maaike van Hettema 

Corporate recruitment

Contact

Thea Wagenaar

Campus recruitment

Door werkenbijfacilicom.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen