Werken bij Axxicom Thuishulp

Werken bij Axxicom Thuishulp

Axxicom Thuishulp kijkt als partner in de huishoudelijke ondersteuning zorgvuldig naar wat iemand nog wel kan en waar ondersteuning nodig is. We luisteren goed naar de behoeften van de klant. 

Over Axxicom

Is het jouw passie om anderen te helpen? Jij maakt het verschil!  


Als thuishulp ben je meer dan alleen een schoonmaker. Schoonmaakwerk is één van de taken. Thuishulpen hebben ook een belangrijke sociale en signalerende functie. Het welzijn van onze klant staat centraal. Als thuishulp signaleer je bijvoorbeeld als eerste veranderingen in de leefsituatie van de klanten waar jij komt. Als het nodig is kom je in actie. Het sociale deel vinden wij ook heel belangrijk. Maak een praatje, drink een kop koffie. Als thuishulp kun je klanten aandacht geven en een band opbouwen. 

Mensen willen zo lang mogelijk thuis wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Maar niet alles wat in huis moet gebeuren kunnen zij zelf doen of overzien. Dan helpt Axxicom Thuishulp. Als thuishulp kun je ervoor zorgen dat mensen langer op zichzelf kunnen blijven wonen. Wil jij hieraan bijdragen? We geloven in Positieve Gezondheid door activering, vitaliteit & bewegen, meedoen en eigen regie. Zo blijven onze klanten met al hun wijsheid bijdragen aan onze maatschappij. 

Sinds 2006 levert Axxicom Thuishulp hulp in de huishouding. Wij zijn een betrouwbare naam in de thuishulp. Inmiddels zijn wij al werkzaam in enkele tientallen gemeenten in Nederland. Ook zijn we tegenwoordig actief in individuele begeleiding en zorg op afstand. Axxicom Thuishulp is een organisatie die begrijpt dat deze tijd om een andere aanpak in de zorg vraagt. Daarom lopen we voorop in de ontwikkelingen om zorg betaalbaar en persoonlijk te houden.

 

Variatie en meer

Elke dag is anders

Hulp in de huishouding is gevarieerd werk. Je hebt elke keer weer een andere klant. Schoonmaken is niet het enige waarom je klant jou waardeert. Je maakt ook een praatje, over alledaagse zaken. Vaak ben je bij klanten een van de weinigen die ze nog zien. Alleen al jouw komst brengt een lach op hun gezicht. Zo zorg je ervoor dat onze klanten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Praktisch bijna om de hoek

Flexibel werken in de buurt

Als thuishulp bij Axxicom Thuishulp kun je altijd in je eigen omgeving aan de slag. Of in ieder geval niet ver van huis. Meestal kom je één keer per week langs. Je doet wat er gedaan moet worden om het huis schoon en leefbaar te houden. De afspraken met je klanten maak je zelf. Zo kun je je baan als thuishulp bij Axxicom Thuishulp goed combineren met kinderen die nog naar school gaan.

Onze droom

Zelfstandigheid voor ieder individu

Bij Axxicom Thuishulp werken we iedere dag aan het realiseren van onze droom: Een samenleving waarin mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Met ondersteuning op maat en mensen en mogelijkheden in de eigen buurt. Vaak ben je bij klanten een van de weinigen die ze nog zien. Alleen al jouw komst brengt een lach op hun gezicht. Zo zorg je ervoor dat onze klanten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg