Werken bij Axxicom Thuishulp

Werken bij Axxicom Thuishulp

Als thuishulp mensen ondersteunen bij wat ze zelf niet meer kunnen. Of aan de slag als teamondersteuner, regiomanager of in een andere functie?

Over Axxicom

Werken bij Axxicom Thuishulp

 

Mensen helpen in hun eigen huis te blijven wonen

Axxicom Thuishulp doet al sinds 2006 wat er achter onze naam staat: mensen thuis ondersteunen. Dat doen we overal in Nederland, in tientallen steden en dorpen. Honderden thuishulpen zijn elke dag voor ons aan het werk. We komen over de vloer bij allerlei mensen. Mensen die recht hebben op ondersteuning volgens de Wmo, de Wet maatschappelijke ondersteuning.

Ons werk doet ertoe. Mensen willen het liefst zolang mogelijk thuis blijven wonen, ook als ze ouder worden. Niet iedereen kan dat zomaar. Dan springen wij bij, met thuishulpen in het hele land. Natuurlijk kunnen inwoners erop rekenen dat we hen het huishouden uit handen nemen. Zeker zo belangrijk vindt Axxicom Thuishulp het dat een klant ontdekt wat hij of zij zelf nog kan. Iemand zelfredzamer maken helpt immers ook om een inwoner langer zelfstandig te laten wonen.

Dat ‘activeren’ van klanten kan al op een heel laagdrempelige manier. Bijvoorbeeld door hen te stimuleren samen wat in huis te doen: samen afwassen en afdrogen bij de één, samen stoffen bij de ander. Zo blijven klanten in beweging en daarmee fit. Thuishulpen hebben ook een belangrijke signalerende functie. Ze komen meestal eenmaal per week bij iemand over de vloer. Daardoor herkennen zij vaak als eerste dat er iets aan de hand is met de gezondheid van een klant. Om het vervolgens even met die klant te bespreken.

Onderdeel van Incluzio

Achter Axxicom Thuishulp staat een robuuste organisatie: die van Incluzio. Daarmee maken we deel uit van een netwerk van bedrijven met activiteiten in zorg, welzijn en dienstverlening. Bedrijven die elkaar aanvullen en versterken, met verschillende activiteiten. En met één missie: iedereen telt mee in de samenleving.

 

Variatie en meer

Elke dag is anders

Hulp in de huishouding is gevarieerd werk. Je hebt elke keer weer een andere klant. Schoonmaken is niet het enige waarom je klant jou waardeert. Je maakt ook een praatje, over alledaagse zaken. Alleen al jouw komst brengt een lach op hun gezicht. Zo zorg je ervoor dat onze klanten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Praktisch bijna om de hoek

Flexibel werken in de buurt

Als thuishulp bij Axxicom Thuishulp kun je altijd in je eigen omgeving aan de slag. Of in ieder geval niet ver van huis. Meestal kom je één keer per week langs. Je doet wat er gedaan moet worden om het huis schoon en leefbaar te houden. De afspraken met je klanten maak je zelf. Zo kun je je baan als thuishulp bij Axxicom Thuishulp goed combineren met kinderen die nog naar school gaan.

Onze droom

Zelfstandigheid voor ieder individu

Bij Axxicom Thuishulp werken we iedere dag aan het realiseren van onze droom: Een samenleving waarin mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Met ondersteuning op maat en mensen en mogelijkheden in de eigen buurt. 

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg