Werken bij Kleentec Werken bij Kleentec

Werken bij Kleentec

Levensmiddelenproductie en hygiëne horen bij elkaar als peper en zout. De kwaliteit van de hygiëne heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct. Help jij ons bij deze missie?

Over Gom Kleentec

Hard werken  in combinatie met gezelligheid, dat kenmerkt Kleentec

Bij Kleentec helpen we elkaar waar nodig, maken geen onderscheid en kan op ieder moment van de dag jezelf zijn.

Kleentec zorgt bij haar klanten voor hygiënische productieomgevingen en draagt bij aan een zo efficiënt mogelijke inrichting van de productieprocessen. Onze werkzaamheden bevorderen de kwaliteit, continuïteit en effectiviteit van de productie bij onze klanten. We streven naar duurzame klantenrelaties op grond van onze bedrijfswaarden kwaliteit, duurzaamheid, integriteit, verantwoordelijkheid en ondernemerschap.

Kleentec biedt de levensmiddelenindustrie hoogwaardig specialisme op het gebied van natte reiniging en droogreiniging,
desinfectering en productieklaar maken. Hierbij zijn we actief in de markten van vlees, kip, vis, groente, maaltijden en brood/banket. We maken het hoofd en de handen van onze klanten vrij zodat zij zich zorgeloos en volledig kunt richten op hun core business. Binnen onze expertise helpen we onze opdrachtgevers bovendien, waar mogelijk, processen te optimaliseren en kosten te besparen. Kleentec geeft resultaat meer glans!

Leuk, leuker, leukst!

Een positieve werksfeer

Bij Kleentec houden we rekening met elkaar. Aandacht, waardering, een goede leiding en communicatie en een fijn teamgevoel dragen bij aan een positieve werksfeer. We helpen elkaar waar nodig, maken geen onderscheid en je kunt op ieder moment jezelf zijn. Hard werken in combinatie met gezelligheid, dat kenmerkt Kleentec.

Happy people

Onze klanten

Blije collega’s maken blije klanten. Dat zien we terug in hun waardering. Iedere ochtend zijn zij opnieuw tevreden met een frisse en schone omgeving. En daar heb jij, samen met collega’s, aan bijgedragen. 

Jouw eerste werkdag

Jouw eerste werkdag begin met een warm, persoonlijk ontvangst door je teamleider. Je ontvangt een leuk welkomstpakket met handige informatie en maakt kennis met je buddy. Deze aangewezen buddy begeleid je de gehele eerste week. Heb je een klacht of loop je ergens tegenaan? Geef het snel aan, dan kunnen we het oplossen.

Bekijk de vacatures

Schrijf je in voor onze job alert en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures