Werken bij Gom 

Werken bij Gom 

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega’s maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop. Wil jij werken in een gezellig team? Bekijk de vacatures in de schoonmaak!

Over Gom

Schoonmaken is een vak apart en dat leren wij je graag.

 

Waar in het bedrijf Gom je ook werkt, je leert iedere dag een beetje meer. Vrijheid en eigen verantwoordelijk vinden we belangrijk. Doorleren en jezelf specialiseren in een van de zes sectoren ook. Door het creëren van een schone werkomgeving verhogen we het werkgeluk bij onze klanten, maar jouw werkgeluk is minstens zo belangrijk.

Er zijn ruim  8.000 werkplekken bij Gom. De een in de ‘operatie’, de andere op kantoor. Er is voldoende schoonmaak werk in de zorgsector en in het onderwijs.

Er zijn collega’s die binnen werken of in de gezonde buitenlucht. Mensen die hun werk zelfstandig doen of onderdeel uitmaken van een team. Wat al die verschillende medewerkers bindt, is hun betrokkenheid bij Gom. En vooral hun passie voor een vak dat niet altijd de waardering krijgt die het verdient.

Maatwerk voor onze klant betekent volgens ons goed investeren in onze medewerkers. Dus kom je bij ons werken in een team met leuke collega's en een informele werksfeer. Op een werkplek waar je een goed salaris krijgt en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en specialiseren. En dat gaat verder dan het werk. We bieden niet alleen vakopleidingen en helpen je naar een passend dimploma voor je werk, je mag ook persoonlijke trainingen volgen. 

Gom is actief in de volgende sectoren:

  • Zorg
  • Hospitality
  • Onderwijs
  • Offices
  • Food& Industry
  • Specialistische reiniging

Wil jij werken in een team met leuke collega’s, in een informele werksfeer waarbij je volledig jezelf kunt zijn? Bekijk de vacatures en kom werken in de schoonmaak!

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Natuurlijk kun je ook van ons iets verwachten als je start binnen Gom

Een cadeautje op de dag van de schoonmaker

Een fijne werkplek om jezelf te zijn

Goede pensioenregeling en verzekeringen

Opleidingen en cursussen

Een fijne omgeving

Een positieve werksfeer

Bij Gom houden we rekening met elkaar. Aandacht, waardering, een goede leiding en communicatie en een fijn teamgevoel dragen bij aan een positieve werksfeer. We helpen elkaar waar nodig, maken geen onderscheid en je kunt op ieder moment jezelf zijn, dat kenmerkt Gom.

Bijna om de hoek

Baan in de buurt

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om je altijd een baan in de buurt aan te bieden.

Ook belangrijk

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Je ontvangt op tijd jouw salaris, eventueel gemaakte overuren worden uitbetaald, je ontvangt een reiskostenvergoeding, je bouwt een fijn pensioen op en er is budget beschikbaar om een opleiding te volgen. Wij bieden genoeg zekerheden en daar kun je van ons op aan.

Hier doe je het voor

Onze klanten

Blije collega’s maken blije klanten. Dat zien we terug in hun waardering. Iedere ochtend zijn zij opnieuw tevreden met een frisse en schone omgeving. En daar heb jij, samen met collega’s, aan bijgedragen. Zie jij jezelf aan de slag gaan binnen Gom? 

Bij Gom weten we wat schoon is. Weet jij dat ook en wil je schoonmaakspecialist worden? Bij ons ben je van harte welkom!

Kom werken bij Gom

Jouw eerste werkdag begin met een warm, persoonlijk ontvangst door je teamleider. Je ontvangt een leuk welkomstpakket met handige informatie en maakt kennis met je buddy. Deze aangewezen buddy begeleidt je de gehele eerste week. Heb je een klacht of loop je ergens tegenaan? Geef het snel aan, dan kunnen we het oplossen.Wil jij werken in een gezellig team? Bekijk de vacatures in de schoonmaak!

Kom werken bij Gom

Meld je aan en ontvang de nieuwste schoonmaak vacatures