Werken bij Facilicom Solutions

Werken bij Facilicom Solutions

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Over Facilicom Solutions

Bij Facilicom Solutions staan integrale facilitaire oplossingen op maat centraal.


Wij zijn Facilicom Solutions. Wij dragen bij aan de meest passende facilitaire dienstverlening voor een organisatie. Hiermee zorgen wij er voor dat mensen zich prettig voelen op hun werkplek en beter presteren!

Zo kunnen wij verschillende diensten voor u integreren waarbij u nog maar één contact - persoon heeft en u nog maar één verzamelfactuur ontvangt. Hierbij hanteren wij verschillende serviceconcepten, toegespitst op uw specifieke behoeften. Indien u behoefte heeft aan het managen en optimaliseren van uw huidige facilitaire dienstverleners dan kunnen wij u dat ook uit handen nemen. Maar u kunt bij ons eveneens terecht voor het complete estate management van uw panden. Desgewenst kunnen wij u van dienst zijn met de inzet van onze professionele facility-, interim- en projectmanagers.

Onze services

Facility management

Facilitaire organisaties staan tegenwoordig voor complexe vraagstukken. Welke uitbestedingsvorm past het beste bij een organisatie? hHt integraal bundelen van een aantal soft services of volledig integraal faclility management? Hoe ga je om met het vastgoed in een tijd waarin kantoren een andere rol krijgen? Hoe blijf je up-to-date om wetgeving op het gebied van energiemanagement tijdig te implementeren? En waar begin je om de tevredenheid van gebouwgebruikers over facilitaire diensten te verbeteren? Er is één specialist die je op het gehele facilitaire spectrum kan bijstaan: Facilicom Solutions. 

Onze services

Huisvesting

Past een huisvesting nog wel bij een bedrijf? Is het gebouw duurzaam, inspirerend en representatief? Onze specialisten - de adviseurs van Facilicom Solutions -kijken elke dag met een scherp oog naar huisvesting. Met de combinatie van huisvestingsmanagement, projectmanagement en advies brengen we huisvesting naar een hoger niveau. Een werkomgeving die past bij het bedrijf of organisatie. En een omgeving die inspirerend en bevorderend is voor medewerkers. 

Onze services

Vastgoedmanagement

Hoe futureproof is vastgoed? En is er inzicht in de toekomstige onderhoudskosten? Onze technische en bouwkundige specialisten brengen de conditie van gebouwen in kaart en vertalen die in financiële aspecten, zoals investeringen en exploitatiekosten. Zo wordt er grip op kosten behouden en behouden gebouwen hun economische waarde en functionaliteit. Met kennis van zaken inventariseren we complete vastgoedportefeuilles. Aan de hand van die inventarisatie kun jij ruimtelijke, functionele, technische en financiële scenario’s ontwikkelen, inclusief voor- en nadelen voor onze opdrachtgevers.

Onze services

Energiemanagement

Wat is de status van het energiebeleid in een organisatie? En heeft de energiehuishouding structureel aandacht binnen een organisatie? Je weet: energie besparen kan ‘onder de streep’ aardig aantikken. Linksom of rechtsom moet ook de CO₂-uitstoot verder omlaag. Met energiemanagement houd je greep op de energiestromen. Manage je het energieverbruik. En monitor je de effecten van je maatregelen voor de energietransitie. Wij zoeken experts die aan de slag kunnenbij onze opdrachtgevers.

Onze services

Integrated Facility Management

Het is een onmiskenbare ontwikkeling in Facility Management: de opkomst van de regieorganisatie. Niet meer dagelijks bezig zijn met management en uitvoering van facilities op je eigen werkvloer, maar vertrouwen op een enkele facilitaire dienstverlener die alles voor je regelt. Met de belangrijkste facilitaire taken in eigen huis - schoonmaak, beveiliging, receptie, catering en technisch onderhoud - zijn wij bij uitstek de partner die integratie in de praktijk waarmaakt. Ben jij de Facilitaire Manager die wij zoeken? 

Meld je aan en ontvang de nieuwste vacatures