Werken bij Buitengewoon

Werken bij Buitengewoon

Wij zijn Buitengewoon. En nee, dat is niet omdat wíj zo bijzonder zijn. Onze aanpak is dat wel. 

Over Buitengewoon

Kickstart je carriere naar een betaalde baan binnen Facilicom, dat noemen wij Buitengewoon!


Bij Buitengewoon zien wij dat werk voor mensen het verschil maakt. Logisch. Wie werkt doet mee. Wie werkt bouwt iets op met eigen handen. Wie werkt krijgt perspectief. Dan moet je wel eerst de kans krijgen natuurlijk. Wij zijn op een missie om die kans te geven aan mensen die anders buiten blijven staan. De drempels en belemmeringen die iemand van werk af houden? Die ruimen we onderweg op.

Zie jij jezelf al werken in de horeca en catering, of als schoonmaker, hulp in de thuiszorg of verkeersregelaar? Maar ben je bang dat een echte baan voor jou onbereikbaar is? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Buitengewoon helpt ook jou aan een echte baan. Want wij denken niet in een afstand tot de arbeidsmarkt of in beperkingen. Wij denken in kansen voor iedereen. 

Wij maken ons hard voor jou, omdat niemand buiten hoeft te blijven staan. Het is onze missie om, iedereen die wil, de kans te geven mee te doen. Met die echte baan in de richting waar jij van droomt. Wij bieden je unieke leer- en/of werktrajecten op maat om je verder te ontwikkelen in je vak. En wij bieden je opleidingen en begeleiding aan als je geen diploma's of certificaten hebt. 

Een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan.

Onderdeel van een familiebedrijf

Buitengewoon is onderdeel van Facilicom Group. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Buitengewoon zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures