Werken als brug of sluiswachter bij City360 Werken als brug of sluiswachter bij City360

Werken als brug of sluiswachter bij City360

Hoe is het om te werken als brug of sluiswachter bij City360.

Wat ga je precies doen als Brugwachter en sluiswachter?

Als brugwachter en sluiswachter ben je verantwoordelijk voor de bediening van bruggen, sluizen en overige kunstwerken. Daarmee vorm je een essentiële schakel in het proces dat zorgt voor een veilige en optimale afwikkeling van het scheepvaartverkeer. Je schat risico’s in die van invloed kunnen zijn op het weg- en waterverkeer en bent het aanspreekpunt voor verkeersleiders en (vaar)weggebruikers. Ben je benieuwd naar wat het werk zo leuk maakt? Nico vertelt het je in de video onderaan de pagina.

Ben je nog niet opgeleid conform de Nautische Leerlijnen?

Als je nog niet bent opgeleid conform de Nautische Leerlijnen, dan helpen we jou hier graag bij! Via ons kun je de basisopleiding brug- en sluisbediening volgen en krijg je de mogelijkheid om de overige modules, zoals marifonie, te behalen.

Ben jij de brug tussen het weg- en waterverkeer?

Ben je communicatief vaardig, heb je affiniteit met de nautische sector en ben je enthousiast geworden over het werken als brugwachter en sluiswachter? Bekijk hieronder dan (een aantal van) onze vacatures!

Over Trigion City 360

Trigion City 360, onderdeel van een familiebedrijf

Trigion City 360 is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion City 360 zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Wat kun je zoal doen bij Trigion City 360?

Trigion City 360 detacheert handhaverstoezichthouders en fiscaal parkeercontroleur aan gemeenten. Een gemeente kan er in verschillende situaties voor kiezen om handhavers in te huren. Bijvoorbeeld wanneer zij op zoek is naar vaste medewerkers als aanvulling op haar huidige handhavingsteam. Zeker voor grote gemeentes is dit vaak een geschikte oplossing, omdat zij (in hogere mate) kampen met natuurlijk verloop of uitval van eigen personeel. Daarnaast zorgt de taakuitbreiding van handhaving ervoor dat gemeenten structureel meer mensen nodig hebben. Het feit dat zij vaak niet over een eigen wervingsapparaat beschikken, maakt het voor hen lastig om het handhavingsteam op volle sterkte te houden. In dat geval biedt Trigion City 360 haar wervingsapparaat aan om de openstaande vacatures structureel in te blijven vullen.

Daarnaast zet Trigion City 360 op verschillende plekken in Nederland brugwachters en sluiswachters in. Als aanvulling op het eigen personeel van de opdrachtgever of wanneer de opdrachtgever ervoor kiest om de volledige bediening uit handen te geven. Ongeacht de rol die je vervult binnen Trigion City 360, je levert een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte.