Werken in de Techniek

Werken in de Techniek

Techniek is overal. Werken in de technische sector is daarom zeer uitdagend. Je komt bij diverse klanten over de vloer, elke dag is anders. Met jouw expertise zorg je ervoor dat zonnepanelen werken, alarmcentrales het blijven doen, leg je verlichting aan en nog veel meer.

Over Techniek bij Facilicom Group

Werken in de techniek


In krap tien jaar heeft facility management een revolutie doorgemaakt. Organisaties hechten steeds meer belang aan medewerkerstevredenheid en klantbeleving. Capaciteit moet op vraag meteen worden op- of afgeschaald. En duurzaamheid loopt als een rode draad door alle ontwikkelingen. Met ruim 800 collega’s zetten we bij Facilicom Solutions iedere dag een stap richting het facility management van de toekomst: efficiënt en effectief. 

Facilicom Solutions is een totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening. We bieden integrale oplossingen en adviezen op het gehele facilitaire spectrum, gebaseerd op ervaring van onze professionals. Dit doen we vanuit een integrale managementoplossing, een adviesrol of in de rol van een project- of interimmanager. 

Ben jij een technische duizenpoot? Of ben je een specialist binnen een vakgebied? Bekijk snel onderstaande vacatures. 

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Natuurlijk kun je ook van ons iets verwachten als je start binnen de Techniek bij Facilicom

Een flexibele functie met een goed salaris 

Een fijne werkomgeving en professionele begeleiding

Goede pensioenregeling en verzekeringen

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Een echt familiebedrijf

Voel je welkom

Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan. Vanaf de eerste dag dat je bij Breijer aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast is Breijer een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Dit mag je van ons verwachten

Goede arbeidsvoorwaarden

Uitdaging & diversiteit in je werk. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een goede doorloop hebt tijdens je loopbaan. Je krijgt een leuke afwisselende functie met kansen om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. We bieden je veel zelfstandigheid & vrijheid aan in je baan en komen je tegemoet in het vergoeden van je overuren. Daarnaast kan je genieten van diverse collectiviteitsvoordelen, zoals o.a. korting op je verzekeringen. 

De techniek roept om mensen zoals jij. Kom jij werken in ons team?

Techniek. Dat werkt!

Zie jij jezelf aan de slag gaan binnen de techniek? Werken in de techniek heeft de toekomst. Wij hebben een groot aanbod vacatures en zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding op middelbaar en hoger niveau. De wereld van techniek staat nooit stil. De vraag naar technische vakmensen ook niet. Ben je op zoek naar inhoudelijk werk waar je echt iets bijdraagt. Ontdek jouw mogelijkheden en solliciteer direct!

Solliciteer nu

Meld je aan en ontvang de nieuwste vacatures in de techniek