Werken in Staf en Management

Werken in Staf en Management

Wij bieden veel verschillende functies binnen staf en management. Van projectmanager tot communicatiespecialisten, van bidwriter tot meewerkend leidinggevende. Binnen onze vele organisatie bieden wij tal van mogelijkheden voor jouw carrière.

Over Staf en Management bij Facilicom Group

Werken op kantoor 

 

Samen werken we aan optimale bedrijfsvoering en geven ruimte aan vernieuwing en ontwikkeling. Het management, de staf en haar ondersteunende medewerkers zijn de verbindende factor tussen bestuur en operatie. 

Onze interne organisatie is verdeeld in een aantal bedrijfsonderdelen, waarbij verschillende vakgebieden centraal staan. Een ander kenmerkend uitgangspunt is het integraal management en de directe contacten tussen leidinggevenden en medische staf. Management-, staf- en ondersteunende functies zijn terug te vinden in alle bedrijfsonderdelen. Binnen Facilicom tref je een platte organisatiestructuur met korte lijnen en zijn verantwoordelijkheden laag in de organisatie gelegd.

Wil jij werken in een corporate omgeving waar het individu centraal staat? Bekijk dan snel onze vacatures. 

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Natuurlijk kun je ook van ons iets verwachten als je start bij Facilicom

Een flexibele functie met een goed salaris 

Een fijne werkplek en professionele begeleiding

Goede pensioenregeling en verzekeringen

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Welkom binnen ons dynamische werkveld

Jezelf blijven ontwikkelen

Ook binnen onze Staf en Management functies gaat het ook maar om één ding: verlenen van de beste service. Als specialist verdien je jouw rol aan tafel niet alleen door je vakkennis, maar ook door de taal van je collega’s van andere afdelingen te spreken. Door te begrijpen hoe we van nog meer waarde kunnen zijn voor onze klanten. Binnen Facilicom vind je veel uiteenlopende leidinggevende en managementfuncties. Bekijk de vacatures voor werken in het management

Solliciteer nu

Meld je aan en ontvang de nieuwste staf en management vacatures