Werken bij Trigion Traffic Support

Heb jij zin om te werken met de leukste collega’s en samen met hen een bijdrage te leveren aan de meest diverse projecten? Dan is werken als verkeersregelaar misschien wel iets voor jou! 

Over Trigion Traffic Support

Bij Trigion Traffic Support help je mensen op weg


Voor een veilige werkomgeving en optimale bereikbaarheid. Dit doe je natuurlijk samen met de leukste collega’s. Elke dag werken op hetzelfde project? Nee, dit werk gaat nooit vervelen! 

Werken bij evenementen en infrawerken


Als je werkt bij Trigion Traffic Support, werk je bij de grootste evenementen en infrawerken. Dat maakt het werk zo leuk. Geen dag is hetzelfde! Binnen Trigion Traffic Support werken we met drie divisies: Trigion Traffic Support Infra voor verkeersbegeleiding bij bouw- en infraprojecten, Trigion Traffic Support Events voor ondersteuning van evenementenorganisaties en begeleiding van de bezoekers en Trigion Traffic Support OV voor doorstroom van openbaar vervoer bij (on)geplande werkzaamheden.

Onderdeel van Trigion


Trigion Traffic Support is onderdeel van Trigion Safety Group, wat valt onder Facilicom. Samen met onze werknemers leveren wij een belangrijke bijdrage aan de goede doorstroming van het verkeer. Na het afronden van de betaalde opleidingen, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s in de omgeving van Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON en bieden wij verschillende doorgroeimogelijkheden.

Ontvang de nieuwste vacatures