Werken bij Trigion Traffic Support Werken bij Trigion Traffic Support

Werken bij Trigion Traffic Support

Wil je elke dag werken in een andere omgeving, nieuwe mensen leren kennen en voor nieuwe uitdagingen staan? Dan is werken als verkeersregelaar misschien wel iets voor jou! Op deze pagina vertellen we je meer over het beroep en geven we je een kijkje in de keuken van een van onze projecten. Wil je direct de vacatures bekijken? Klik dan op de button hieronder.

Trigion Traffic Support. Net even anders.

Mensen op weg helpen is wat jij het liefst doet. Jij bent een doener en laat geen enkele kans om jezelf te ontwikkelen aan je voorbijgaan. Daarom volg je opleidingen en cursussen en werk je, samen met jouw vaste teamleider, continu aan jezelf. Zo haal je er in een enthousiast team elke dag het maximale uit voor de opdrachtgever. En dat je dat kunt doen op de mooiste (evenementen)locaties en bij de grootste infrawerken, maakt het werken bij Trigion Traffic Support voor jou net even anders.

Wat ga je precies doen als verkeersregelaar?

Als verkeersregelaar word je ingezet om verkeersstromen te reguleren en te bevorderen. In de meeste gevallen voer je werkzaamheden uit in combinatie met en als extra toevoeging op tijdelijke verkeersmaatregelen. Je verwijst bij wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten het auto-, fiets- en voetgangersverkeer naar de juiste richting. Daarnaast kun je als verkeersregelaar ingezet worden voor het overnemen van drukke verkeerspunten ter ondersteuning bij calamiteiten of op bouwlocaties als portier of poortwachter. In het laatste geval draag je ook zorg voor de toegangsregistratie, toegangspoort en passenuitgifte.

Werken op diverse projecten?

Als je werkt bij Trigion Traffic Support, werk je buiten op de mooiste (evenementen)locaties en bij de grootste infrawerken. Dat maakt het werk net even anders en júíst zo leuk. Geen dag is hetzelfde! We werken binnen Trigion Traffic Support met drie divisies: Trigion Traffic Support Infra voor verkeersbegeleiding bij bouw- en infraprojecten, Trigion Traffic Support Events voor ondersteuning van evenementenorganisaties en begeleiding van de bezoekers en Trigion Traffic Support OV voor doorstroom van openbaar vervoer bij (on)geplande werkzaamheden. Bekijk de video's onderaan aan de pagina om een indruk te krijgen van de werkzaamheden!

Werken met de leukste collega’s?

Bij Trigion Traffic Support werk je met een ontzettend leuke groep collega’s. Samen met hen haal jij er het maximale uit voor de opdrachtgever en draag je bij aan een succesvolle afloop van verschillende projecten. Wil je weten wat het werk precies zo leuk en interessant maakt? Onze collega Ron vertelt het je in de video]onder aan de pagina.

Jezelf blijven ontwikkelen?

Bij Trigion Traffic Support kun je jezelf op zakelijk vlak ontwikkelen, bijvoorbeeld door aanvullende opleidingen en cursussen te volgen. Denk daarbij aan een basiscursus EHBO of een cursus agressiebeheersing. Maar ook op persoonlijk vlak blijf je jezelf ontwikkelen bij Trigion Traffic Support. Dat doe je samen met jouw vaste teamleider. Zo haal je het beste uit jezelf! Meer weten over ons opleidingsaanbod? Klik dan op de button hieronder.

Ben jij toe aan iets anders?

Ben je sociaal en flexibel, leer je snel en lijkt het je leuk om mensen op weg te helpen? Bekijk hieronder dan (een aantal van) onze vacatures!

Ontvang de nieuwste vacatures