Werken bij Embrace is werken aan een bijzonder warm welkom voor iedereen! Werken bij Embrace is werken aan een bijzonder warm welkom voor iedereen!

Werken bij Embrace is werken aan een bijzonder warm welkom voor iedereen!

Jij maakt het verschil. Met jouw stralende glimlach en warme woorden bezorg jij mensen een geweldige dag. Want als gastvrouw, host, receptionist of huismeester bij Embrace Hospitality Services ben jij het onmisbare visitekaartje van iedere organisatie. Kom werken bij Embrace!

Werken als receptionist(e)

Werken als gastvrouw, front office medewerker, host of receptionist(e) bij Embrace werk je aan een bijzonder warm welkom voor iedereen. Jij begint en eindigt je dag met een glimlach. Je hebt de gave om mensen op hun gemak te stellen. In jouw aanwezigheid voelt iedereen zich welkom; klanten, bezoekers, leveranciers en natuurlijk collega’s. Jij bent de eerste persoon die mensen zien als ze binnenkomen en de laatste als ze weer weggaan. En jij bent het aanspreekpunt en vraagbaak van de organisatie, een rol die jou op het lijf geschreven is.

Werken bij Embrace Hospitality Services

Werken bij Embrace Hosptality Services is werken in een veilige omgeving waar je je welkom voelt en waar je mag zijn wie je bent. Wij omarmen onze mensen en hun talenten. Want als jij de beste versie van jezelf kunt zijn, kunnen wij de beste in ons vak zijn. Technisch en vakinhoudelijk zijn we dit al. We werken met de nieuwste smart receptietechnieken en investeren in de kennis en ontwikkeling van onze mensen met hospitality opleidingen, workshops, (online) trainingen en programma’s op maat.

Waarom solliciteren op Embrace hospitality vacatures?

Ben jij representatief, gastvrij, klantgericht, zelfstandig en kun je snel schakelen? Wil je mensen een goed gevoel geven en begrijp jij hoe belangrijk goede hospitality is? Reageer dan op een van de Embrace hospitality vacatures! Wij bieden jou een fijne werkplek bij onze grote en kleinere klanten, variërend van het hoofdkantoor van een multinational tot een luchthaven of universiteit. We omarmen jouw talent en helpen je verder groeien en ontwikkelen. We nemen je op in onze Embrace-familie wat betekent dat we voor je klaarstaan en onze kennis en ervaring met je delen. Ook houden we goed in de gaten hoe het met je gaat, we bewaken je werk-privé balans en zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden. Embrace biedt jou een warm welkom.

Wat je nog meer van ons kunt verwachten

Wij omarmen jouw talent

Wij omarmen jouw situatie

Wij omarmen teamwork

Wij omarmen een stevige basis

Ontvang de nieuwste vacatures