Werken bij Embrace

Zorg jij graag voor een warm welkom voor medewerkers en bezoekers? Deel dan jouw passie voor hospitality met ons!

Over Embrace 

Embrace staat voor passie, betrokkenheid, empathie. 


Wij zijn Embrace. Het hospitality bedrijf van Facilicom. Wij zijn leiders in hospitality, vol passie en enthousiasme. Dat doen we met een team waarin iedereen zijn eigen talenten en kwaliteiten inbrengt. Embrace omarmt medewerkers. Onze medewerkers zijn ambassadeurs van Embrace en willen zich ontwikkelen.

Embrace staat voor beleving. Een beleving die begint bij een gastvrije entree voor medewerkers, bezoekers en gasten op een locatie. Met een warme, persoonlijke ontvangst voegen we waarde toe aan hun bezoek. Door een medewerker een prettige werkdag te wensen, door een sollicitant gerust te stellen en persoonlijk te informeren, door een leverancier geautomatiseerd toegang te verlenen en door een klant extra service en comfort te bieden.

Mooie woorden die we ook echt in de praktijk brengen. Dat vragen we niet alleen van onze medewerkers, we bieden het je ook.

Quote van een van onze collega's

Ik zit echt op mijn plek bij Embrace. Ik werk met een fijn team en krijg de ruimte om me te ontwikkelen. Ook de cultuur binnen Embrace vind ik prettig: er wordt echt tijd gemaakt voor de verbinding en het uitbouwen van het teamgevoel

Solliciteer nu op één van onze vacatures

Ontvang de nieuwste vacatures