Mbo Traineeships bij Facilicom Group

Mbo Traineeships bij Facilicom Group

Wil jij jezelf uitdagen, ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Ga dan voor het mbo traineeship van Facilicom Group! Een geweldige kans om de volgende stap te zetten in jouw carrière.

Over onze Mbo Traineeships

Onder de vlag van Facilicom Group zijn de merken Gom, Trigion, Food&I, Facilicom Solutions en Incluzio verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van de organisatie. Als trainee van Facilicom Group kan jij, binnen een van deze merken, een mooie rol spelen!

Je komt te werken in een organisatie waar iedereen welkom is! Je wordt onderdeel van een professionele organisatie met oog voor ontwikkeling waarin mensen centraal staan. Verschil maken en waarde toevoegen binnen een organisatie. Dat wil jij toch ook? Facilicom geeft trainees de ruimte en de vrijheid om zich te ontwikkelen. 

Als trainee start je je carrière met een fulltime functie, hierin krijg je persoonlijke begeleiding vanuit ons! Dit houdt in dat je deels een leertraject volgt, maar ook praktijkervaring opdoet met het werk wat je doet. Een persoonlijke coach begeleidt daarom jouw werk- en leertraject. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen als je er zelf even niet uitkomt. Ook heb je als trainee de mogelijkheid om binnen de verschillende divisies van de organisatie te werken. Verder krijg je trainingen en doe je toffe projecten die je kunt toepassen in de praktijk. Alles wat je in de trainingen leert, kan je direct toepassen in je functie als bijvoorbeeld teamleider, rayonleider, projectleider, planner en meer!

Jij kan écht impact maken voor een van onze merken. Dat is uiteraard nog niet alles, jij krijgt van ons:

  • Een salaris van €2.340,- euro per maand op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een onkostenvergoeding;
  • Een telefoon en laptop;
  • Een goede pensioenregeling, deelname collectieve verzekeringen;
  • 27 vakantiedagen;
  • Ook kan je onderdeel uitmaken van ons Young Facilicom platform, onze community voor jonge professionals waarin je bij kan dragen Facilicom toekomstproof te maken. 

 En als het traineeship voorbij is? Dan ben jij een volwaardige professional met wellicht een mooie positie op strategisch niveau.

Mooie woorden die we ook echt in praktijk brengen

Wat onze trainees over ons zeggen

"De ontwikkeling als persoon is een erg belangrijk thema binnen het traineeship. Dit betekent echter niet dat er niks van je verwacht wordt. Vanaf dag 1 kreeg ik namelijk direct de verantwoordelijkheid voor de implementatie van de CO2-Prestatieladder als duurzaamheidsinstrument. Om direct een waardevolle bijdrage te mogen leveren op een van de belangrijkste thema's van dit moment, laat het vertrouwen van Facilicom in trainees wel zien. Het is daarbij ook fijn om te merken dat je deze verantwoordelijkheid kan pakken mede door de aanmoedigingen en begeleiding van je leidinggevenden. Door het vertrouwen en de verkregen verantwoordelijkheid heb ik mezelf echt kunnen ontwikkelen bij Facilicom!"

Bekijk de vacatures

Facilicom Group in een notendop

50+ jaar Facilicom Group

We leveren al meer dan 50 jaar onze diensten 

300+ Banen

Een van de grootste familiebedrijven van Nederland

26.000 Enthousiaste collega's

Een inspirende leefomgeving voor iedereen - nu en straks 

Schrijf je in voor onze job alert en blijf op de hoogte van de nieuwste traineeship vacatures