Talent Management Program bij Facilicom 

Je bent klaar met studeren maar nog niet met leren? Start direct in een junior functie en via ons Talentenprogramma leiden we je in een jaar op tot specialist bij één van onze adviesgroepen

Over Talent Management Program

Onder de vlag van Facilicom Group zijn de merken Gom, Trigion, Food&I, Facilicom Solutions en Incluzio verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van de organisatie. Als stagiair van Facilicom Group kan jij, binnen een van deze merken, een mooie rol spelen!

 

Je komt te werken in een organisatie waar iedereen welkom is! Je wordt onderdeel van een professionele organisatie met oog voor ontwikkeling waarin mensen centraal staan.

Meedoen aan dit programma betekent dat je in een jaar opgeleid wordt tot specialist in jouw vakgebied en zelfstandig aan opdrachten gaat werken. En ook at ben je nog in opleiding, je krijgt direct een passend salaris, een auto, laptop en telefoon van de zaak. De persoonlijke ontwikkeling die je in een jaar gaat doormaken is natuurlijk de echte beloning, in ruil daarvoor hebben wij er een professional bij in ons team en hopen wij dat je nog tang bij ons blijft. 

Jij houdt ervan dat geen dag hetzelfde is, je krijgt energie van verschillende opdrachten en leert snel. Je weet waar je naar toe wilt, bent analytisch, zelfverzekerd en kunt jezelf goed presenteren. Je hebt een no nonsens mentaliteit en wilt de klus klaren! Je houdt van dynamiek en snel schakelen. Je bent leergierig en ambitieus. Met jouw intelligentie, energie en enthousiasme maak je het verschil. 

Je hebt:

 • Een afgeronde opleiding HBO of WO
 • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • Je bent communicatief sterk, klantgericht en sociaal
 • Jij durft de uitdaging aan om intensief aan je ontwikkeling to werken! 

Jij kan écht impact maken voor een van onze merken. Dat is uiteraard nog niet alles, jij krijgt van ons:

 • Een jaarcontract
 • Collega’s die voor elkaar klaar staan en successen vieren. 
 • Een warm welkom.
 • Tijdens de introductiedagen maak je kennis met ons bedrijf, daarna volgt je inwerktraject. De managing consultant wijst je de weg en beantwoordt je vragen. 
 • Een laptop, smartphone en auto van de zaak. 
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 2.750,- en € 3.500,- fulltime per maand
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en Bedrijfsfitness; een NS businesscard
 • Een 1-jarig opleidingsprogramma’s.

Zien we je binnenkort starten als stagiair bij één van onze merken?

Verschillende divisies

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

De kernbelofte 

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Ook over de grens

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Mooie woorden die we ook echt in praktijk brengen

Zie jij jezelf verder ontwikkelen binnen Facilicom?

Je gaat aan de slag binnen een professionele werkomgeving, oftewel je collega's hebben kennis en kunde van het werkveld en weten hoe ze hier een efficient project van moeten maken. Onze club is volop in beweging, ontwikkeling vinden wij belangrijk! Hier hebben we jou bij nodig, jouw bijdrage brengt ons team weer verder. 

Schrijf je in voor onze job alert en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures