Talent Management Program bij Facilicom  Talent Management Program bij Facilicom 

Talent Management Program bij Facilicom 

Je bent klaar met studeren maar nog niet met leren? Start direct in een junior functie en via ons Talentenprogramma leiden we je in een jaar op tot specialist bij één van onze adviesgroepen

Over Talent Management Program

Via ons Talentenprogramma leiden we je in een jaar op tot specialist bij één van onze adviesgroepen. 

 

Je komt te werken in een organisatie waar iedereen welkom is! Je wordt onderdeel van een professionele organisatie met oog voor ontwikkeling waarin mensen centraal staan.

Meedoen aan dit programma betekent dat je in een jaar opgeleid wordt tot specialist in jouw vakgebied en zelfstandig aan opdrachten gaat werken. En ook al ben je nog in opleiding, je krijgt direct een passend salaris, een auto (mobiele rollen), laptop en telefoon van de zaak. De persoonlijke ontwikkeling die je in een jaar gaat doormaken is natuurlijk de echte beloning, in ruil daarvoor hebben wij er een professional bij in ons team en hopen wij dat je nog lang bij ons blijft. 

Wat kun je verwachten van ons Talentenprogramma?

  • Je krijgt een jaarcontract en bij het succesvol afronden van je ontwikkeljaar direct een vast dienstverband; 
  • Uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers;
  • 1 x per maand training en intensieve begeleiding die jouw ontwikkeling een enorme sprong geven;
  • Een persoonlijke coach die je helpt bij het bepalen én behalen van je doelstellingen;
  • Vitaliteit! Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk;
  • Een auto (mobiele rollen), laptop, smartphone en NS Business Card van de zaak;
  • Salaris tussen de € 2.750,- en € 3.500,- per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een netto onkostenvergoeding

Wat kun je van ons verwachten

Meedoen aan dit programma betekent dat je in een jaar opgeleid wordt tot specialist in jouw vakgebied en zelfstandig aan opdrachten gaat werken. En ook al ben je nog in opleiding, je krijgt direct een passend salaris, een auto, laptop en telefoon van de zaak. De persoonlijke ontwikkeling die je in een jaar gaat doormaken is natuurlijk de échte beloning, in ruil daarvoor hebben wij er een professional bij in ons team en hopen wij dat je nog lang bij ons blijft.

Je gaat aan de slag binnen een professionele werkomgeving, oftewel je collega’s hebben kennis en kunde van het werkveld en weten hoe ze hier een efficiënt project van moeten maken.  Onze club is volop in beweging, ontwikkeling vinden wij belangrijk! Hier hebben we jou bij nodig, jouw bijdrage brengt ons team weer verder. 

Mooie woorden die we ook echt in praktijk brengen

Zie jij jezelf verder ontwikkelen binnen Facilicom?

Je gaat aan de slag binnen een professionele werkomgeving, oftewel je collega's hebben kennis en kunde van het werkveld en weten hoe ze hier een efficient project van moeten maken. Onze club is volop in beweging, ontwikkeling vinden wij belangrijk! Hier hebben we jou bij nodig, jouw bijdrage brengt ons team weer verder. 

Bekijk de vacatures