Werken bij Incluzio Leiden

Werken bij Incluzio Leiden

Incluzio Leiden bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Wij geloven in de kracht van inwoners. Dat is waar wij voor staan! Kun jij je hierin vinden? Bekijk dan onze vacatures.

Over Incluzio Leiden

Incluzio Leiden zorgt samen met bewoners, partners, vrijwilligers en de gemeente voor een mooie, sterke sociale basis voor de bewoners van Leiden. 

 

Bij Incluzio Leiden hebben we zeven wijknetwerken waarmee we aansluiten op de sociale wijk-, jeugd- en gezinsteams in de stad. Samen met de bewoners en partners maken we elke buurt beter en kunnen we op een laagdremelige manier ondersteuning bieden. Dat is waar wij voor staan! 

Sinds juli 2020 is Incluzio werkzaam in Leiden en kunnen we veel betekenen voor de inwoners. Vanuit de vraag en behoefte van de inwoners van Leiden gaan wij bijvoorbeeld activiteiten organiseren voor verschillende doelgroepen. We werken wijkgericht en zoeken actied de samenwerking met de zorg- en welzijnsorganisaties en andere domeinen, zoals cultuur, sport, onderwijs en lokale ondernemers. De verschillende pijlers waar we ons op richten zijn: 

  • Vrijwilligersondersteuning
  • Mantelzorgondersteuning
  • Vitaliteit en bewegen
  • Bezoekdienst weduwen en weduwnaars
  • Aandacht voor ouderen

Wil jij samen met ons werken aan een samenleving in Leiden waarin iedereen meetelt? Bekijk dan onze vacatures.

Altijd in de buurt 

Lokaal samenwerken

De kracht van de lokale samenleving is onmisbaar. Onze buurtteammedewerkers denken mee, zoeken samen met de bewoner naar een oplossing en bieden concrete hulp. Het gaat erom dat de bewoners zelf weer verder kunnen. Aan ons de taak om te kijken of er mensen in de naaste omgeving zijn die kunnen helpen. Buren, familieleden of bekenden in de buurt maar ook mensen in de wijk met vergelijkbare vragen. Jij weet tenslotte wat er speelt in de buurt en in de stad.

Onze missie

Onze aanpak

Incluzio Leiden gelooft in de kracht van inwoners. Met onze vitale dorpsteams kunnen we heel toegankelijk en van dichtbij hulp aanbieden. We zorgen voor nieuwe ontmoetingen en verbinden inwoners. Samenwerken is hierin ons sleutelwoord. Onze aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en vooral gericht op ‘zelf doen’. Wij zien de mogelijkheden van de mensen, hun omgeving en sociale netwerk. Bewoners in hun eigen kracht zetten. Wij hechten veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid voor het zoeken naar een oplossing en geloven dat daardoor de kans op succes wordt vergroot.

Sluit jij je aan bij onze enthousiaste ondernemende professionals?  

Onderdeel van Incluzio

Incluzio is onderdeel van een groot facilitair familiebedrijf. Dit heeft vele voordelen. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar doen wij het voor. Wij willen van betekenis zijn voor onze klanten en de buurten waar wij actief zijn en aantoonbare resultaten boeken. Wij willen met elkaar het verschil maken. Incluzio gaat niet primair voor winst, maar willen wel winst maken om te bewijzen dat we gezond werken. Die winst kunnen we vervolgens herinvesteren in ons bedrijf om zo ons maatschappelijke resultaat te verbeteren. Daar profiteert de gemeente van. Daar profiteert de wijkbewoner van. Dus ook de hele buurt. Zo maken wij van elke buurt een betere buurt.

Bekijk alle vacatures bij Incluzio

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg