Werken in de Hospitality

Werken in de Hospitality

Zorg jij graag voor een warm welkom voor medewerkers en bezoekers? Deel dan jouw passie voor hospitality met ons! Bij ons kun je werken bij verschillende locaties, zoals diverse kantoren of Luchthaven Schiphol en Rotterdam als host, receptioniste of huismeester.

Over Hospitality bij Facilicom Group

Werken in Hospitality


Werken in hospitality betekend dat je jouw collega's en klanten een warm welkom geeft. Of je nu werkt als host, receptioniste of als huismeester, jij bent vaak het eerste contact met iedereen die binnen komt.

Werken in de hospitality betekent letterlijk dat je gaat werken binnen een functie waarin gastvrijheid centraal staat. Binnen Facilicom Group zien wij hospitality als veel meer dan alleen gastvrij zijn. Als hospitality medewerker heb je daarom ook veel in je mars en hou je van mensen, jong, oud, student of pensionado, jij kunt je inleven binnen ieders wereldje. Als hospitality medewerker zorg je voor een unieke beleving van de gasten op verschillende locaties. 

De hospitality sector is groot en daarom kun je ook op diverse locaties aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan winkels, hotels, evenementen, kantoren, theaters etc. Meer dan genoeg keuze dus! Zo is er altijd wel iets dat bij jou past en wij helpen je daar graag bij. 

Zie jij jezelf aan de slag gaan binnen de hospitality? Bekijk snel onze vacatures. 

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Natuurlijk kun je ook van ons iets verwachten als je start binnen hospitality bij Facilicom Group

Een flexibele functie met een goed salaris 

Een fijne werkplek en professionele begeleiding

Goede pensioenregeling en verzekeringen

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Uitdaging en diversiteit

Persoonlijke ontwikkeling

Medewerkers zijn ons visitekaartjes en het eerste gezicht en aanspreekpunt voor klanten. Daarom vinden we het heel belangrijk om in onze mensen te investeren. Wij bieden je uitdaging en diversiteit. Maar ook een veilige werkomgeving waarin je je welkom voelt en je mag zijn wie je bent. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, dus je krijgt de kans op een ontwikkelingstraject - een loopbaanpad - dat past bij jouw wensen.

Beste uit jezelf halen

Familiebedrijf

In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Embrace en binnen ons Hospitality vakgebied zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Binnen ons familiebedrijf zorgen we ervoor dat jij je welkom voelt vanaf dag één en zorgen we er samen voor dat jij het beste uit jezelf haalt. 

Samen werken we het best

Onze missie

Een inspirerende leefomgeving gaat als het aan ons ligt verder dan schoon, of veilig of hygiënisch. Het is het samenspel, en niet te vergeten, de manier waarop je dat realiseert. Samen werken is hierin in veel opzichten een onmisbare voorwaarde. Alleen zo waarborgen we dat we doen maximaal gericht is op de gebruikers. Als vier divisies werken we vanuit een gezamenlijke opdracht om hun leefomgeving elke dag een beetje mooier te maken.

Visie en missie

Onze waarden

Wij werken doelgericht samen met anderen, zowel binnen als buiten de organisatie. De focus op het resultaat houdt ons scherp en ambitieus. Wij werken op basis van een langetermijnvisie, bieden de opdrachtgevers continuiteit en denken bij al onze activiteiten aan mens, milieu en maatschappij. Binnen Facilicom Group zijn wij van elkaar afhankelijk. er is vertrouwen en respect voor collega's en de werksfeer is open. Succesvol zijn is het gemeenschappelijk doel. We streven naar het continu verbeteren van onze prestaties. 

Ben jij gastvrij? Bekijk onze vacatures als receptionist, host of huismeester

Welkom binnen de Hospitality

Facilicom Group is ervaren in hospitality. Dat merk je niet alleen aan het professionele niveau van onze dienstverlening. Ook zijn gewend om in te spelen op de flexibiliteit die de sector vraagt. Door onze schaalgrootte kunnen we makkelijk meebewegen met wisselende gastenaantallen.

Solliciteer nu

Meld je aan en ontvang de nieuwste hospitality vacatures