Werken bij Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht Werken bij Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht

Werken bij Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht

In Utrecht hebben wij achttien buurtteams waar we dagelijks verantwoordelijk zijn voor de sociale basiszorg aan inwoners in Utrecht die 18 jaar of ouder zijn. Hulp is soms dichterbij dan je denkt. Geloof jij in de kracht van lokale samenwerking? Bekijk dan onze vacatures.

Over Incluzio Buurtteamorganisatie Utrecht

Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht is een ambitieuze en dynamische organisatie

 

De Stichting Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht is verantwoordelijk voor de sociale basiszorg van bewoners vanaf 18 jaar en ouder. In totaal hebben wij achttien buurtteams in Utrecht. Wij werken dus echt heel lokaal en doen wat nodig is. Niet iedereen kan zijn of haar problemen op eigen kracht de baas. En niet iedereen heeft een netwerk om op terug te vallen. Voor die mensen zijn wij er. Wij combineren zorg, ondersteuning en dienstverlening en pakken problemen met mensen en buurten integraal, resultaatgericht en innovatief aan. Ons motto is ‘elke buurt een betere buurt’. 

De inwoners van Utrecht kunnen bij ons terecht voor allerlei hulpvragen en wij werken altijd volgens ons eigen principe: één huishouden – één plan – één aanspreekpunt. Dit houdt in dat er altijd één contactpersoon is. Ook wanneer er meerdere partijen betrokken zijn. Zo kunnen wij een band opbouwen en ontstaat er vertrouwen. Ook kijken wij welke hulp en ondersteuning het beste past. De bewoners staan bij ons altijd centraal. Mensen moeten zo lang mogelijk zelf de regie houden op hun leven en in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen, met de juiste ondersteuning die zij nodig hebben. Ons team heeft veel ervaring in de wereld van zorg, welzijn, wonen, werk en onderwijs. 

Altijd in de buurt 

Lokaal samenwerken

De kracht van de lokale samenleving is onmisbaar. Onze buurtteammedewerkers denken mee, zoeken samen met de bewoner naar een oplossing en bieden concrete hulp. Het gaat erom dat de bewoners zelf weer verder kunnen. Aan ons de taak om te kijken of er mensen in de naaste omgeving zijn die kunnen helpen. Buren, familieleden of bekenden in de buurt maar ook mensen in de wijk met vergelijkbare vragen. Jij weet tenslotte wat er speelt in de buurt en in de stad.

Onze missie

Onze aanpak

Buurtteam Sociaal Utrecht is een ambitieuze en dynamische organisatie waarin we van elkaar leren. Samenwerken is hierin ons sleutelwoord. Onze aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en vooral gericht op ‘zelf doen’. Wij zien de mogelijkheden van de mensen, hun omgeving en sociale netwerk. Bewoners in hun eigen kracht zetten. Wij hechten veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid voor het zoeken naar een oplossing en geloven dat daardoor de kans op succes wordt vergroot.

Samenwerken is hierin ons sleutelwoord.

Onderdeel van Incluzio

Stichting Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht is in 2015 opgericht door Incluzio, dat actief is in meerdere gemeenten in Nederland. Incluzio is onderdeel van een groot facilitair familiebedrijf. Dit heeft vele voordelen. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Incluzio zorgen we goed voor elkaar. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar doen wij het voor. Wij willen van betekenis zijn voor onze klanten en de buurten waar wij actief zijn en aantoonbare resultaten boeken. Wij willen met elkaar het verschil maken.

Solliciteer nu

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg