Welkom bij Jong Facilicom

Wij zijn hét jongerennetwerk van Facilicom gericht op inspireren, verbinden en ontwikkelen.

 

Het jongerennetwerk van Facilicom

 

Wij zijn hét jongerennetwerk van Facilicom gericht op inspireren, verbinden en ontwikkelen. Onze community is er voor al onze jong professionals tot en met 35 jaar. Binnen het Jong Facilicom netwerk krijg je de kans om op een laagdrempelige manier nieuwe contacten, ideeën, kennis en vaardigheden op te doen én lever je een bijdrage om Facilicom toekomstproof te maken.

Jong Facilicom stimuleert om nieuwe contacten, ideeën, kennis en vaardigheden op te doen. In alle activiteiten van de community staan inspiratie, verbinding en persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat zijn tegelijkertijd belangrijke pijlers van werkgeluk. Jong Facilicom is dan ook een drijvende kracht achter het werkgeluk van onze young professionals.

Wil jij je professionele carrière in een stroomversnelling brengen? Wil jij een actief netwerk opbouwen met leeftijdsgenoten bij Facilicom? Wil jij bijdragen om Facilicom klaar te stomen voor de toekomst? Dan is Jong Facilicom iets voor jou!

Welkom, wij zijn het jongerennetwerk van Facilicom

Wij laten jouw professionele carrièrre versnellen

Wil jij je professionele carrière in een stroomversnelling brengen? Wil jij een actief netwerk opbouwen met leeftijdsgenoten bij Facilicom? Wil jij bijdragen om Facilicom klaar te stomen voor de toekomst? Dan is Jong Facilicom iets voor jou! Word lid van Jong Facilicom door bijvoorbeeld deel te nemen aan ons traineeship!

Bekijk onze posities voor young professionals

Schrijf je in voor onze job alert en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures