Werken bij de Alarm Service Centrale

Werken bij de Alarm Service Centrale

Dagelijks komen ruim 300.000 meldingen binnen bij de Trigion Alarm Service Centrale. Het communicatiecentrum én lifeline voor duizenden opdrachtgevers en collega's. Jij bent de centralist en fungeert letterlijk als lifeline.

Over de Alarm Service Centrale


Actie, reactie, jij maakt het verschil bij de Alarm Service Centrale

 

Dat onze Alarm Service Centrale met vergunning PAC 1 de eerste door justitie erkende meldkamer van Nederland is, met vele jaren ervaring in het bewaken op afstand, is goed om te weten. Dat hierbij de modernste technieken worden ingezet, is een vanzelfsprekendheid.

Het zijn echter de juiste centralisten die de binnenkomende alarmen en beelden beoordelen en vervolgens beslissen welke inzet noodzakelijk is. Zo horen zij bijvoorbeeld aan het stemgeluid, onder welke omstandigheden een telefoongesprek zich afspeelt en spelen daar dan op de juiste wijze op in. Dat persoonlijke contact is eveneens een steun in de rug voor de honderden mobiel surveillanten en de duizenden andere beveiligingsmedewerkers van Trigion. Voor hen fungeert de alarmcentrale 24 uur per dag als communicatiecentrum én lifeline. Oftewel, de Alarm Service Centrale is het kloppende hart van Trigion waar alle lijnen samenkomen.

Haal het beste uit jezelf

Doorgroeimogelijkheden

We bieden binnen het domein Beveiliging diverse doorgroeimogelijkheden aan, zodat jij al je talenten volledig kunt benutten. Er zijn diverse interne trainingen en opleidingen. We bieden de mogelijkheid om door te groeien tot expert, zodat jij meer invloed en verantwoordelijkheid krijgt.

Dat tikt aan

Goede arbeidsvoorwaarden

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om je altijd een baan in de buurt aan te bieden. We zorgen ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Je ontvangt op tijd jouw salaris, eventueel gemaakte overuren worden uitbetaald, je ontvangt een reiskostenvergoeding, je bouwt een fijn pensioen op

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Vanaf de eerste dag dat je bij Trigion aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast is Trigion niet beursgenoteerd, is het een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Ontvang de nieuwste vacatures in de beveiliging