Werken in de Bedrijfshoreca

Werken in de Bedrijfshoreca

Lunch is een belangrijk moment van de dag om even te ontspannen, collega’s te ontmoeten en te genieten van een goede maaltijd. Met een breed assortiment aan lekker en duurzaam verantwoord eten en drinken maken we indruk op onze gasten én planeet.

Over Bedrijfshoreca bij Facilicom Group

Werken in de bedrijfshoreca


De lunch met collega’s zorgt voor ontspanning en verbinding. Gezonde voeding is daarbij cruciaal. Ongezonde producten hebben een negatief effect op ons functioneren. Wat eet je precies en waar komt het vandaan? Op deze en meer vragen zoeken en vinden wij het antwoord. Jij kan ons daarbij helpen! 

De wereld om ons heen verandert continue en daarmee ook de manier waarop we kantoren gebruiken. De traditionele bedrijfscatering maakt plaats voor een duurzaam bedrijfsrestaurant. Onze bedrijfshoreca divisie Food&I voor ambachtelijk en gepersonaliseerd eten & drinken op kantoor. Vers, met liefde gemaakt en speciaal op maat gesneden voor onze gasten. Bij ons staan ieders wensen en behoeften centraal. Best logisch, als je het ons vraagt.

Afhankelijk van je functie en werkplek doe je veel kennis op wanneer je werkt in de horeca. Met onze diverse functies leer je veel verschillende dingen. Wanneer je in de catering of bediening werkt, leer je bijvoorbeeld hoe je correct een tafel indekt. Ook leer je alles over eten en verschillende soorten drankjes. Naast de nieuwste snijtechnieken, allergieën en kooktechnieken leer je sowieso over hygiëne en het uitstralen van gastvrijheid. Handige skills die je ook kunt meenemen in je persoonlijke leven. 

Zie jij zelf aan de slag gaan binnen de bedrijfshoreca? Solliciteer op één van onze vacatures. 

Mooi meegenomen

Wat je van ons kunt verwachten

Wij hebben oog voor jou! Natuurlijk kun je ook van ons iets verwachten als je bij ons start binnen de bedrijfshoreca!

Een flexibele functie met een goed salaris

Een werkgever die staat voor een betere wereld

Een mooie en makkelijk bereikbare werklocatie

Aandacht voor jouw loopbaan en ontwikkeling

Net dat stukje extra

Ga mee met ons

Bij ons kom je werken in een team dat net die stap extra wilt zetten op elk vlak van catering: inkoop, productie en bediening. Wij dagen je uit, maar we begeleiden je ook. Je komt bij ons terecht in een informeel en sfeervol team, omringd door collega's die elkaar uitdagen en door dik en dun steunen. We helpen je met vakopleidingen en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Met gededen kennis en ervaring, zijn we in staat gezamenlijk het verschil te maken. Ga met ons mee op dit avontuur.

Kom in contact

Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je werkt in de horeca maak je van alles mee en leer je flexibel te zijn en creatief in te spelen op elke situatie. De ene gast is snel tevreden, de andere gast is dat minder snel. Uiteindelijk is het jouw taak om alle gasten met een grote lach op hun gezicht en tevreden weg te laten gaan. Hierdoor ontwikkel jij je sociale vaardigheden en je communicatie skills binnen no-time!

Ook belangrijk

Goede arbeidsvoorwaarden

Werken in de bedrijfshoreca is super leuk! Laat daar nou ook bij komen dat je nou eenmaal goede arbeidsvoorwaarden van ons kunt verwachten. Naast een goed salaris krijg je bovenop je 25 vakantiedagen veel ADV dagen en heb je soms recht op extra loon wanneer je werkt in het weekend of op feestdagen.

Wij gaan door waar een  andere cateraar stopt.

Over Bedrijfshoreca bij Facilicom Group

Wij willen impact maken op onze gasten, op onze planeet en op elkaar. En daar hebben we jou voor nodig. Jij als bevlogen en enthousiaste professional die innovaties omarmt en er deel van wil zijn. Word onderdeel van ons team foodies die samenwerkt om impact te maken. Wij zoeken mensen die mee willen werken aan betaalbaar en betekenisvol eten. Daar waar je eerlijk en open kunt vertellen wat er in het eten zit. Omdat het natuurlijk, gezond en duurzaam geproduceerd is. 

Solliciteer nu

Meld je aan en ontvang de nieuwste bedrijfshoreca vacatures