Werken bij Incluzio

Werken bij Incluzio

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

Over Incluzio

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door onze creatieve, enthousiaste en vriendelijke opstelling.


Incluzio richt zich op drie pijlers: thuishulp, zorg op afstand en het sociaal domein. Binnen deze werkterreinen vormen sociale wijkteams, thuishulpen, wijkbedrijven, wijkcentra en zorgcentrales de gehele organisatie. Wij zijn constant bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen met altijd een positieve blik naar voren.

In onze samenleving telt iedereen mee. Sommige mensen hebben wat hulp nodig om dat te kunnen bereiken. Die hulp bieden wij bij Incluzio en daar kunnen wij jou goed bij gebruiken. Ben jij de zorgprofessional die er blij van wordt anderen in staat te stellen zelf hun leven in te richten en leiden zoals zij dat willen? Wil jij ons meehelpen om voorbij de traditionele verkokerde en versnipperde zorg te komen? Meehelpen om mensen die onnodig langs de zijlijn staan op weg te helpen? Incluzio werkt radicaal integraal.

Wij bieden alle zorg en ondersteuning die iemand nodig heeft om écht mee te kunnen draaien in de samenleving. Dat vergt uiteraard wel de juiste instelling en mentaliteit van jou en de 2.500 collega's die je voorgingen in een baan bij ons bedrijf. Jij wilt, net als wij, de behoeften van onze klanten op nummer één stellen. Jij wilt mensen helpen zelfredzaam te zijn waar dat kan en steun te geven waar dat nodig is. 

Onze professionals kenmerken zich door het tonen van lef, eigenaarschap en ondernemerschap. Wij leren door onze fouten en pretenderen niet dat wij de wijsheid in pacht hebben. Als snel groeiende aanbieder van zorg en welzijn, willen wij onze impact in Nederland blijven vergroten. Incluzio wil als marktleider voortdurend blijven werken aan betaalbare ondersteuning voor iedereen, nu en in de toekomst.

Ons succes schuilt in onze aanpak, waarin onze effectieve en slimme bedrijfsmatige werkwijze belangrijk is. Deze willen wij innoveren, bestendigen en door ontwikkelen. Help jij mee?

Altijd in de buurt 

Lokaal samenwerken

De kracht van de lokale samenleving is onmisbaar. Onze buurtteammedewerkers denken mee, zoeken samen met de bewoner naar een oplossing en bieden concrete hulp. Het gaat erom dat de bewoners zelf weer verder kunnen. Aan ons de taak om te kijken of er mensen in de naaste omgeving zijn die kunnen helpen. Buren, familieleden of bekenden in de buurt maar ook mensen in de wijk met vergelijkbare vragen. Jij weet tenslotte wat er speelt in de buurt en in de stad.

Onze missie

Onze aanpak

Wij zijn een ambitieuze en dynamische organisatie waarin we van elkaar leren. Samenwerken is hierin ons sleutelwoord. Onze aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en vooral gericht op ‘zelf doen’. Wij zien de mogelijkheden van de mensen, hun omgeving en sociale netwerk. Bewoners in hun eigen kracht zetten. Wij hechten veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid voor het zoeken naar een oplossing en geloven dat daardoor de kans op succes wordt vergroot.

Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf waar jou loopbaan centraal staat

Wij zoeken jou!

Ben jij de zorgprofessional die er blij van wordt anderen in staat te stellen hun leven zelf in te richten en te leiden zoals zij dat willen? Wil jij ons helpen om voorbij de traditionele, versnipperde zorg te komen? Meewerken om mensen die onnodig langs de zijlijn staan op weg te helpen? Wil jij het verschil maken? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Bekijk onze vacatures

Ontvang de nieuwste vacatures van Incluzio