Werken bij Cordaan Thuisdiensten

Werken bij Cordaan Thuisdiensten

Wil jij als thuishulp zorgen dat mensen langer op zich zelf kunnen blijven wonen? Kom dan werken bij Cordaan Thuisdiensten.

Over Cordaan

Cordaan Thuisdiensten is een organisatie met oog voor ieder individu


Mensen willen zo lang mogelijk thuis wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Maar niet alles wat in huis moet gebeuren kunnen zij zelf doen of overzien. Zet jij je graag in voor mensen die niet meer zelfstandig het huishouden kunnen doen? Is het jouw passie om anderen te helpen? Ben je ook sociaal en heb je een luisterend oor? Dan is de functie huishoudelijke hulp bij Cordaan echt iets voor jou.

Cordaan Thuisdiensten is een organisatie met oog voor ieder individu. Dat is wat voor ons voorop staat: hulp is mensenwerk. Wij vinden het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en dat ze in hun waarde worden gelaten. Cordaan Thuisdiensten staat klaar voor iedereen, met respect voor de eigen leefwijze. De dienstverlening van Cordaan Thuisdiensten is gericht op een persoonlijke benadering van haar cliënten. 

Bij Cordaan worden de uitvoerende taken afgestemd op wat de klant echt nodig heeft. Bijvoorbeeld lichte huishoudelijke taken zoals afwassen en stoffen. Of met zwaarder werk zoals stofzuigen, dweilen, bedden verschonen en ramen lappen. Ook voor wassen, drogen en strijken kunnen klanten een beroep op ons doen. Net wat nodig is om hun huis schoon en leefbaar te houden.

Regionaal en lokaal

Persoonlijke aandacht 

Cordaan Thuisdiensten is een kleurrijke organisatie in de regio Amsterdam en Diemen. Wij werken regionaal en komen thuis in elke wijk. Alle collega’s zijn gemotiveerd, weten hoe een huis er schoon en fris uit maar er komt meer bij kijken. Je hebt ook een belangrijke sociale en signalerende functie. Dat vinden wij heel belangrijk. Jij komt tenslotte vaak over de vloer bij onze klanten dus vertrouwen en een band opbouwen horen erbij. Er is ook ruimte voor een praatje en een kopje koffie.

Arbeidsvoorwaarden

Thuishulp bij Cordaan

Wij geven onze collega’s balans. De balans tussen scholing en liefde voor je vak. Tussen aanpakken en aandacht. Tussen vakkundig werken en betrokkenheid bij je cliënten. Dat is wat Cordaan Thuisdiensten en haar medewerkers kenmerkt: het juiste evenwicht tussen professioneel en persoonlijk.

Dankzij jou doen mensen wat ze het allerliefst doen: zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen, in hun eigen vertrouwde omgeving. 

Wij bieden hulp aan mensen die niet zonder ons kunnen

Cordaan Thuisdiensten, een samenwerkingsverband van Cordaan & Incluzio. Wij zijn er voor iedereen die zelfstandig wil blijven wonen maar huishoudelijke ondersteuning nodig heeft. Mensen helpen bij het huishouden als ze zelf niet meer alles kunnen doen. Is dat waar je aan denkt bij het woord thuishulp? Klopt helemaal. Maar bij Cordaan Thuisdiensten ben je veel meer. Je bent voor jouw klant misschien wel een van de weinigen met wie hij of zij een praatje maakt.Meer weten over wat het werk bij Cordaan Thuisdiensten zo mooi maakt? Bekijk onze vacatures. 

Solliciteer nu

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg