Traineeship bij Facilicom Group Traineeship bij Facilicom Group

Traineeship bij Facilicom Group

Verschil maken en waarde toevoegen binnen een organisatie. Dat wil jij toch ook? Facilicom geeft trainees de ruimte en de vrijheid om zich te ontwikkelen. Je komt terecht in een dynamische omgeving waar je vrij wordt gelaten om je te ontwikkelen naar een young professional. 

Ontwikkeling en groei op zowel persoonlijk als professioneel vlak

Ons traineeship

Je komt te werken in een organisatie waar iedereen welkom is! Je wordt onderdeel van een professionele organisatie met oog voor ontwikkeling waarin mensen centraal staan. Jij kan echt impact maken voor een van onze merken. We hebben maar een beperkt aantal plekken traineefuncties beschikbaar binnen Facilicom, dus schrijf je dus zo snel mogelijk in. Zo kan je als een van de eerste kennis kan maken met Facilicom en zodat wij jou tijdig uit kunnen nodigen voor de selectiedagen, welke in mei, juni en augustus plaats zullen vinden!

Het traineeship traject

Een traineeship bij Facilicom staat voor ontwikkeling en groei op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Jij bent tenslotte dé toekomst van Facilicom. Tijdens het 2-jarige traineeship ga je aan de slag in een functie binnen een van de merken of binnen een van de functionele afdelingen. Denk hierbij aan een rol als projectmanager, klantmanager of consultant. Jij zorgt voor de inbreng van nieuwe concepten of ideeen en brengt vernieuwingen door. Gedurende het programma maak je onderdeel uit van een team van 15 - 20 trainees die samen met jou deze reis doorlopen.

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Gom, Trigion, Facilicom Solutions, Food&I en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Ook over de grens

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland ook actief in België. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Mooie woorden die we ook echt in praktijk brengen

Wat onze trainees over ons zeggen

"De ontwikkeling als persoon is een erg belangrijk thema binnen het traineeship. Dit betekent echter niet dat er niks van je verwacht wordt. Vanaf dag 1 kreeg ik namelijk direct de verantwoordelijkheid voor de implementatie van de CO2-Prestatieladder als duurzaamheidsinstrument. Om direct een waardevolle bijdrage te mogen leveren op een van de belangrijkste thema's van dit moment, laat het vertrouwen van Facilicom in trainees wel zien. Het is daarbij ook fijn om te merken dat je deze verantwoordelijkheid kan pakken mede door de aanmoedigingen en begeleiding van je leidinggevenden. Door het vertrouwen en de verkregen verantwoordelijkheid heb ik mezelf echt kunnen ontwikkelen bij Facilicom!"

Schrijf je in voor onze job alert en blijf op de hoogte van de nieuwste traineeship vacatures