Werken in zorg en welzijn

Werken in zorg en welzijn

Samen met wijkbewoners werken aan een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Jong of oud, met of zonder beperking. Dat is het belangrijkste uitgangspunt van Incluzio. Het gaat ons om mensen, of beter gezegd: het welzijn van mensen. We willen het verschil maken in het sociaal domein. Doe je mee?

 

Werken in de Zorg en Welzijn

 

Binnen de dienstverlening van Facilicom Group nemen Zorg en Welzijn een bijzondere plek in. Onze huishoudelijke hulp, maatschappelijke ondersteuning en gespecialiseerde zorg laten bij uitstek zien hoe we samenwerken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Wij zorgen voor zorg, hulp, ondersteuning en service om mensen zelfredzaam te maken. 

Bij alle activiteiten binnen onze zorg- en welzijnstak staat steeds het totaalplaatje voorop

Ondersteuning bieden aan mensen die hulp nodig hebben om hun leven in te richten op de manier zoals zij het zelf willen. Dat is de missie van Incluzio, de divisie binnen Facilicom Group die zich bezighoudt met zorg en welzijn. Onze thuishulpen, buurtteams en zorgprofessionals zetten zich dagelijks in voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. In 2019 hebben we vanuit deze visie in totaal 36.600 mensen persoonlijk ondersteund met de zorg die zij wensen.

Wij zijn de schakel in lokale netwerken die zich bezighouden met zorg, ondersteuning en maatschappelijk werk. We werken samen met buurtbewoners, maar ook met lokale zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten en sociale ondernemingen. In bijvoorbeeld Hollands Kroon, een gemeente in de kop van Noord-Holland, nemen we de gemeente de sociale basiszorg uit handen. Onze buurtteams in de gemeente Utrecht maken werk van preventie en zijn er - samen met huisartsen en wijkverpleegkundigen - voor alle bewoners die vragen en problemen hebben waar zij zelf niet meer goed uitkomen.

Zie jij jezelf aan de slag gaan binnen onze zorg- en welzijnstak? Bekijk onze vacatures en solliciteer nu. 

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Dit mag je van ons verwachten als je start binnen de Zorg en Welzijn bij Facilicom

Een vast contract met een goed salaris 

Een fijne werkplek om jezelf te zijn

Goede pensioenregeling en verzekeringen

Doorgroeimogelijkheden binnen je functie

Altijd in de buurt 

Lokaal samenwerken

De kracht van de lokale samenleving is onmisbaar. Wij denken mee, zoeken samen met de bewoner naar een oplossing en bieden concrete hulp. Het gaat erom dat de bewoners zelf weer verder kunnen. Aan ons de taak om te kijken of er mensen in de naaste omgeving zijn die kunnen helpen. Buren, familieleden of bekenden in de buurt maar ook mensen in de wijk met vergelijkbare vragen. Jij weet tenslotte wat er speelt in de buurt en in de stad.

Onze missie

Onze aanpak

Wij zijn een ambitieuze en dynamische organisatie waarin we van elkaar leren. Samenwerken is hierin ons sleutelwoord. Onze aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en vooral gericht op ‘zelf doen’. Wij zien de mogelijkheden van de mensen, hun omgeving en sociale netwerk. Bewoners in hun eigen kracht zetten. Wij hechten veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid voor het zoeken naar een oplossing en geloven dat daardoor de kans op succes wordt vergroot.

Wij geven om elkaar. Heb jij passie binnen het Zorg en Welzijn domein? Dan zijn we opzoek naar jou!

Wij zoeken jou!

Ben jij de zorgprofessional die er blij van wordt anderen in staat te stellen hun leven zelf in te richten en te leiden zoals zij dat willen? Wil jij ons helpen om voorbij de traditionele, versnipperde zorg te komen? Meewerken om mensen die onnodig langs de zijlijn staan op weg te helpen? Wil jij het verschil maken? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Solliciteer nu

Schrijf je in op onze jobalert voor vacatures in de zorg en welzijn