Werken bij Breijer Werken bij Breijer

Werken bij Breijer

Wil jij werken in de techniek? Bij Breijer willen wij de meest gewaardeerde werk- en leefomgevingen creëren, blijvend en voor iedereen

Word onderdeel van de Breijer familie 


Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

 

Een echt familie bedrijf

Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan. Vanaf de eerste dag dat je bij Breijer aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast is Breijer een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Goede arbeidsvoorwaarden

Uitdaging & diversiteit in je werk. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een goede doorloop hebt tijdens je loopbaan. Je krijgt een leuke afwisselende functie met kansen om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien We bieden je veel zelfstandig & vrijheid aan in je baan en komen je tegemoet in het vergoeden van je overuren. Daarnaast kan je genieten van diverse collectiviteitsvoordelen, o.a. korting op je verzekeringen. 

Ontvang de nieuwste vacatures van Breijer