Werken bij Breijer

Wil jij werken in de bouw? Bij Breijer willen wij de meest gewaardeerde werk- en leefomgevingen creëren, blijvend en voor iedereen

Over Breijer

Één integrale aanpak bij elke verbouwing, dat is Breijer. 


Sta je voor het verbouwen of aanpassen van een kantoor, een overheidsgebouw, een sportaccommodatie, een onderwijs- of zorginstelling of een wooncomplex? Doe het samen met Breijer!  De totaalaanbieder van technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Dat is wat Breijer is en doet. Als onderdeel van een groter geheel, Facilicom Solutions, kom je terecht in een grote, hechte familie. Word lid van de familie en bekijk hier de bouw vacatures. 

Breijer is een totaalaanbieder van technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Breijer is onderdeel van het grote Facilicom Solutions. Ook de bedrijven Trigion (Brand- en Beveiligingstechniek) en Synorga (Elektrotechniek) zijn onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons enerzijds op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Anderzijds zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. We installeren, maar vooral onderhouden elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties en gebouwbeheersystemen. Samen met Facilicom Solutions combineren we 'hard services' en 'soft services' en bieden we een compleet pakket aan op het gebied van technische en facilitaire dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland en zelfs delen van België.

Een echt familiebedrijf

Voel je welkom

Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan. Vanaf de eerste dag dat je bij Breijer aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast is Breijer een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Dit mag je van ons verwachten

Goede arbeidsvoorwaarden

Uitdaging & diversiteit in je werk. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een goede doorloop hebt tijdens je loopbaan. Je krijgt een leuke afwisselende functie met kansen om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien We bieden je veel zelfstandig & vrijheid aan in je baan en komen je tegemoet in het vergoeden van je overuren. Daarnaast kan je genieten van diverse collectiviteitsvoordelen, o.a. korting op je verzekeringen. 

Ontvang de nieuwste vacatures van Breijer