Werken in verkeer en vervoer Werken in verkeer en vervoer

Werken in verkeer en vervoer

Ondersteunen bij het realiseren van optimale verkeersafwikkelingen. Dat is wat ons bedrijfsonderdeel Trigion Traffic Support doet. Bijvoorbeeld door verkeersregelaars in te zetten. Wat zij precies doen, lees je op deze pagina. Wil je direct de vacatures bekijken? Klik dan op de button hieronder.

Over Verkeer en Vervoer bij Facilicom Group

Werken in verkeer en vervoer

Hoe dragen verkeersregelaars bij aan optimale verkeersafwikkelingen?

Als verkeersregelaar word je ingezet om verkeersstromen te reguleren en te bevorderen. In de meeste gevallen voer je werkzaamheden uit in combinatie met en als extra toevoeging op tijdelijke verkeersmaatregelen. Je verwijst bij wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten, het auto-, fiets- en voetgangersverkeer naar de juiste richting. Daarnaast kun je als verkeersregelaar ingezet worden voor het overnemen van drukke verkeerspunten ter ondersteuning bij calamiteiten of op bouwlocaties als portier of poortwachter. In het laatste geval draag je ook zorg voor de toegangsregistratie, toegangspoort en passenuitgifte.

Werken op evenementen, bij bouw- en infraprojecten of in het Openbaar Vervoer

We werken binnen Trigion Traffic Support met drie divisies: Trigion Traffic Support Infra voor verkeersbegeleiding bij bouw- en infraprojecten, Trigion Traffic Support Events voor ondersteuning van evenementenorganisaties en begeleiding van de bezoekers en Trigion Traffic Support OV voor doorstroom van openbaar vervoer bij (on)geplande werkzaamheden. Bekijk de video's onderaan aan de pagina om een indruk te krijgen van de werkzaamheden!

Veiligheid en leefbaarheid toekomstbestendig maken voor iedereen

Door de inzet van onder andere verkeersregelaars, leveren we een bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in de openbare ruimte en voor het publiek toegankelijke domein. Samen zorgen we voor een optimale verkeersdoorstroming.  

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Dit mag je van ons iets verwachten als je start binnen Verkeer en Vervoer bij Facilicom Group

Uitzicht op een vast contract

Goede werksfeer

Goede arbeidsvoorwaarden

Afwisselende werkzaamheden

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Vanaf de eerste dag dat je binnen ons familiebedrijf aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast zijn wij niet beursgenoteerd, is het een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Ook belangrijk

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Je ontvangt op tijd jouw salaris, je ontvangt een reiskostenvergoeding, je bouwt een fijn pensioen op en er is budget beschikbaar om een opleiding te volgen. Daar hoef jij je geen enkele zorgen om te maken. Wij bieden genoeg zekerheden en daar kun je van ons op aan.

Stroomopwaarts en gaan

Doorgroeimogelijkheden

Wij willen dat iedereen zo goed mogelijk tot zijn of haar recht komt. Daarom bieden we binnen het domein Beveiliging diverse doorgroeimogelijkheden aan, zodat jij al je talenten volledig kunt benutten. Er zijn diverse interne trainingen en opleidingen. We bieden de mogelijkheid om door te groeien tot expert, zodat jij meer invloed en verantwoordelijkheid krijgt.

Bijna om de hoek

Baan in de buurt

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om je altijd een baan in de buurt aan te bieden.

Haal het beste uit jezelf! Dit doe je natuurlijk samen met ons en de leukste collega’s.

Werken in verkeer en vervoer

Wil je elke dag werken in een andere omgeving, nieuwe mensen leren kennen en voor nieuwe uitdagingen staan? Dan is werken als verkeersregelaar misschien wel iets voor jou! Wil je meer weten over de mogelijkheden en onze projecten? Klik dan op de button hieronder. Wil je direct solliciteren? Bekijk hieronder dan (een aantal van) onze vacatures onderaan deze pagina.

Solliciteer nu

Meld je aan en ontvang de nieuwest vacatures