Werken in Verkeer en Vervoer

Werken in Verkeer en Vervoer

Heb jij zin om te werken met de leukste collega’s en samen met hen een bijdrage te leveren aan de meest diverse projecten? Dan is werken als verkeersregelaar misschien wel iets voor jou! 

Over Verkeer en Vervoer bij Facilicom Group

Werken in de Verkeer en Vervoer

 

Je inzetten voor een veilige werkomgeving en optimale bereikbaarheid.  Bij een veilige werkomgeving hoort ook een optimale bereikbaarheid. Of het nu gaat om bouw- en infraprojecten, evenementen of openbaar vervoer, wij hebben het antwoord op jouw verkeersvraagstuk. Elke dag werken op hetzelfde project? Nee, dit werk gaat nooit vervelen! 

Als je werkt bij onze Verkeer en Vervoersdivisie, werk je bij de grootste evenementen en infrawerken. Dat maakt het werk zo leuk. Geen dag is hetzelfde! Wij werken we met drie divisies: Trigion Traffic Support Infra voor verkeersbegeleiding bij bouw- en infraprojecten, Trigion Traffic Support Events voor ondersteuning van evenementenorganisaties en begeleiding van de bezoekers, en Trigion Traffic Support OV voor doorstroom van openbaar vervoer bij (on)geplande werkzaamheden.

Trigion Traffic Support is onderdeel van Trigion Safety Group, wat valt onder Facilicom Group. Samen met haar werknemers leveren wij een belangrijke bijdrage aan de goede doorstroming van het verkeer. Na het afronden van de betaalde opleidingen, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s in de omgeving van Rotterdam, Utrecht of Amsterdam.

Onze afdelingen P&O, planning- en projectmanagement, ondersteunen jou zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON en bieden wij verschillende doorgroeimogelijkheden.

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Dit mag je van ons iets verwachten als je start binnen Verkeer en Vervoer bij Facilicom Group

Een flexibele functie met een goed salaris 

Een fijne werkomgeving met professionele begeleiding

Goede pensioenregeling en verzekeringen

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Vanaf de eerste dag dat je binnen ons familiebedrijf aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast zijn wij niet beursgenoteerd, is het een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Ook belangrijk

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Je ontvangt op tijd jouw salaris, eventueel gemaakte overuren worden uitbetaald, je ontvangt een reiskostenvergoeding, je bouwt een fijn pensioen op en er is budget beschikbaar om een opleiding te volgen. Daar hoef jij je geen enkele zorgen om te maken. Wij bieden genoeg zekerheden en daar kun je van ons op aan.

Stroomopwaarts en gaan

Doorgroeimogelijkheden

Wij willen dat iedereen zo goed mogelijk tot zijn of haar recht komt. Daarom bieden we binnen het domein Beveiliging diverse doorgroeimogelijkheden aan, zodat jij al je talenten volledig kunt benutten. Er zijn diverse interne trainingen en opleidingen. We bieden de mogelijkheid om door te groeien tot expert, zodat jij meer invloed en verantwoordelijkheid krijgt.

Bijna om de hoek

Baan in de buurt

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om je altijd een baan in de buurt aan te bieden.

Haal het beste uit jezelf! Dit doe je natuurlijk samen met ons en de leukste collega’s.

Zo ben je nooit uitgeleerd

Binnen al onze functies kun je jezelf op zakelijk vlak ontwikkelen, bijvoorbeeld door aanvullende opleidingen te volgen. Denk daarbij aan een basiscursus EHBO of een cursus agressiebeheersing. Maar ook op persoonlijk vlak blijf je jezelf ontwikkelen. Dat doe je samen met jouw vaste teamleider. Zie jij al het beste uit jezelf halen? Solliciteer dan nu!

Solliciteer nu

Meld je aan en ontvang de nieuwest vacatures