Word teamleider receptie bij Embrace Hospitality Services Word teamleider receptie bij Embrace Hospitality Services

Word teamleider receptie bij Embrace Hospitality Services

Geef leiding aan je collega receptionisten op de leukste locaties. Voel de vrijheid van het bepalen van je eigen werkagenda en maak van elke begroeting een blijvende herinnering.

Thuiswerken èn op mooie locaties

Zelf je dagindeling bepalen

Samenwerken met leuke collega’s

Uitzicht op een vast contract

Teamleider receptie bij Embrace

Goede balans werk & privé

Goede balans werk & privé

Als teamleider receptie bij Embrace sluit je jouw werkdag af met een stralende glimlach. Waarom? Omdat je bij ons je werktijden zo kunt regelen dat ze perfect passen bij jouw manier van leidinggeven èn jouw privéleven. Geen strakke regels vanaf 8 uur 's ochtends, maar gewoon de ruimte om je eigen dag in te vullen.

Thuiswerken èn op kantoor werken

Jouw week is flexibel in te delen. Of je nu de voorkeur geeft aan werken op kantoor of thuiswerken voor bepaalde taken, het is allemaal mogelijk. Wil jij een flexibele baan als teamleider receptie? Klik hier voor onze vacatures.

Embrace. Werken aan een bijzonder warm welkom voor iedereen.

Thuiswerken èn op kantoor werken

Wat ga je doen?
Als teamleider receptie stuur je een team receptionisten aan. Met jouw leidinggevende talenten zorg je ervoor dat het team goed draait. Jij bent de coach op de werkvloer: Hoe geven we overal een warm welkom aan iedereen? Ook speel jij een belangrijke rol bij het aannemen van nieuwe receptionisten en ben jij degene die ervoor zorgt dat ze zich direct thuis voelen. Daarna besteed je ook veel aandacht aan de receptionisten zelf: zitten ze lekker in hun vel en doen ze hun werk met plezier?

Smart Hospitality: Werken met de nieuwste technologieën
Bij Embrace maken we gebruik van slimme systemen en handige technologische tools, zoals een ontvangstzuil, een tablet op de balie, een vriendelijke ontvangstrobot, en berichtgeving via smartphones van medewerkers en bezoekers. Klaar om bij Embrace vooruit te lopen op de toekomst van hospitality?

Testimonials

 

Carly:

Het fijne van mijn baan vind ik de afwisseling. Je komt op veel verschillende plekken. Ik kan mijn werkdag grotendeels zelf invullen: de ene keer kan ik thuiswerken, dan weer op locatie of op het hoofdkantoor van Facilicom. Ik krijg veel waardering voor mijn werk van zowel klanten als collega’s en dat is erg fijn! Ik word in mijn rol heel vrij gelaten om het vooral op mijn manier te mogen doen.

Milou:

Ik kan mijn werk goed doen door puur en alleen mezelf te zijn. ik krijg de ruimte om hetgeen te doen waar ik energie van krijg en waar ik alleen maar meer van mag leren.

Sollicitatieprocedure in 4 stappen

 

1. Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

2. Binnen 3 werkdagen bellen we jou. We zijn razend benieuwd naar jouw verhaal.

3. Een positief telefonisch gesprek? Je krijgt een uitnodiging voor een ontmoeting met jouw toekomstige leidinggevende op locatie.

4. Zijn we een match? Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je bent klaar om te starten.

Embrace onderdeel van Facilicom Group

Specialist in hospitality
Welkom bij Embrace! Wij zijn dé hospitality experts met een ruim aanbod aan banen als receptionist, gastheer, gastvrouw of frontoffice medewerker. Wij horen bij Facilicom, één van de grootste facilitaire dienstverleners van Nederland. Dit geeft je veel mogelijkheden tot doorgroei, binnen de hospitality, maar natuurlijk bijvoorbeeld ook bij onze zusterbedrijven in de zorg, catering of staf & management.

De stabiliteit van een betrouwbare werkgever
Maak je geen zorgen over de essentiële zaken. Wij zorgen ervoor dat je een goed salaris ontvangt, altijd op tijd. Met het uitzicht op een vast contract zit jij hier goed. Op die manier kun jij je volledig focussen op het leidinggeven aan je team.