Werken in de Beveiliging Werken in de Beveiliging

Werken in de Beveiliging

Wil je werken in de beveiliging? Wij bieden diverse mogelijkheden om te werken in de beveiliging en bieden jou ook veiligheid middels een goed salaris en vaste betaaldata.

Over Beveiliging bij Facilicom Group

Werken in de beveiliging 

 

Het werk in de beveiliging kent oneindig veel mogelijkheden. Geen dag is hetzelfde als je werkt binnen ons familiebedrijf en we hebben functies in bijna alle segmenten.

Of je nu wilt werken als beveiliger op festivals, als gastheer of -vrouw in publieke gebouwen of als nachtwaker in een hotel, wij hebben we altijd een functie die bij je past. Een baan met veel afwisseling en uitdaging! Jij zorgt voor veiligheid op elke locatie en dat wordt gewaardeerd. 

Als beveiliger heb je een zelfstandige, uitdagende en klantgerichte baan in een omgeving waar altijd ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij ontvang je een prima salaris conform CAO particuliere beveiliging en geniet je van allerlei aanvullende voordelen.

Weet jij wat er nodig is om Nederland veiliger te maken? Wil jij het verschil maken en bouwen aan een veiligere wereld? Houd je er niet van om toe te kijken, maar wil je de toekomst juist meebepalen? Kom werken in de beveiliging.

Facilicom Group maakt werk van een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar hoort ook bij dat mensen zich veilig voelen en daadwerkelijk veilig zijn.

Trigion, de divisie van Facilicom Group die is gespecialiseerd in veiligheid, levert dagelijks een bijdrage aan een inspirerende en veilige omgeving waarin mensen onbezorgd kunnen wonen, werken, leren, reizen, winkelen, sporten en recreëren. Onze specialisten letten op risico's, zijn alert op verdachte en ongewenste situaties, en treden zo nodig op.

Vrijwel dagelijks komen mensen onze beveiligers, gastheren en hostesses tegen. Bijvoorbeeld bij de gate op een vliegveld, de ingang van een winkelcentrum, of de receptie van een kantoor. Daarnaast weten onze specialisten natuurlijk raad met online veiligheid.

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Natuurlijk kun je ook van ons iets verwachten als je start als beveiliger!

Een flexibele functie met een goed salaris 

Een fijne werkplek en professionele begeleiding

Goede pensioenregeling en verzekeringen

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Vanaf de eerste dag dat je bij ons aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast is ons familiebedrijf niet beursgenoteerd en zijn we een platte organisatie waarin je persoonlijk wordt behandeld.

Ook belangrijk

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Je ontvangt op tijd jouw salaris, eventueel gemaakte overuren worden uitbetaald, je ontvangt een reiskostenvergoeding, je bouwt een fijn pensioen op en er is budget beschikbaar om een opleiding te volgen. Daar hoef jij je geen enkele zorgen om te maken. Wij bieden genoeg zekerheden en daar kun je van ons op aan.

Stroomopwaarts en gaan

Doorgroeimogelijkheden

Wij willen dat iedereen zo goed mogelijk tot zijn of haar recht komt. Daarom bieden we binnen het domein Beveiliging diverse doorgroeimogelijkheden aan, zodat jij al je talenten volledig kunt benutten. Er zijn diverse interne trainingen en opleidingen. We bieden de mogelijkheid om door te groeien tot expert, zodat jij meer invloed en verantwoordelijkheid krijgt.

Bijna om de hoek

Baan in de buurt

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om je altijd een baan in de buurt aan te bieden.

Samen met jouw collega’s werk je, elke dag opnieuw, aan een veiliger Nederland.

Werken in de beveiliging is de veilige keuze!

We bieden jou als medewerker in de beveiliging een carrière op maat, die past bij jouw wensen, met de juiste vakopleidingen om je kennis op peil te houden. Maar ook met trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Jij als mens bent immers een onmisbare schakel in de veiligheid die wij onze klanten bieden. Bekijk snel onze vacatures in de beveiliging. 

Solliciteer nu

Meld je aan en ontvang de nieuwste beveiliging vacatures