Werken bij de Zorgcentrale

Werken bij de Zorgcentrale

Honderden telefoonoproepen per dag naar tevredenheid beantwoorden. Dat kan niet zonder de inzet van een professioneel en enthousiast team achter de schermen. Zorgcentralisten natuurlijk, maar ook collega’s in ondersteunende functies. Wil jij werken op een plek dichtbij de zorg waar je je nooit hoeft te vervelen? Solliciteer dan direct.

Over Incluzio de Zorgcentrale

De Zorgcentrale biedt effectieve oplossingen voor zorg op afstand.


Wij ondersteunen ouderen die langer zelfstandig en veilig thuis willen wonen. De Zorgcentrale is gespecialiseerd in hulpverlening in de zorgsector voor acute en onplanbare zorgvragen voor mensen met een hulpvraag of een beperking. Daarnaast verzorgen wij ook persoonlijke alarmering en assisteren wij verschillende zorg en welzijnsorganisatie bij hun dienstverlening op het gebied van zorg. Denk bijvoorbeeld aan thuiszorginstanties, tandartspoedlijn of kraamzorg organisatie.

Als zorgcentralist ben je klant- en servicegericht, betrouwbaar en accuraat. Gedreven om mensen te helpen en te ondersteunen op afstand. Je doet dit niet alleen. Het team bestaat uit collega’s die meestal ervaring hebben als thuiszorgmedewerker of verpleegkundige. Je beantwoordt de alarmoproepen en geeft de cliënt de zorg die op dat moment nodig is.

Op onze meldkamer in Schiedam is altijd wat te beleven. Hier komen alle hulpvragen binnen van alarmmeldingen, welzijnsvragen, tot spoedvragen of medicatiecontrole. Jij reageert telefonisch op alarm meldingen en zorg/medisch gerelateerd hulpvragen. Waar nodig regel je acuut hulp voor onze klanten. Je bent een vraagbaak voor bestaande en nieuwe klanten.

Geen dag is bij ons hetzelfde! Je weet namelijk nooit met welke zorgvragen onze klanten bellen. Aan jou de taak om zo snel mogelijk tot de kern te komen en iemand op de juiste manier te helpen en waar nodig door te verwijzen.

Voel jij je geroepen? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Daar staan wij voor

Onze aanpak

Als kenniscentrum voor zorg op afstand in Nederland laten we zien dat er meer mogelijk is. Bij ons gaan zorg voor mensen en oog voor innovatieve technologie hand in hand. Met als resultaat: zorg en welzijn die betaalbaar is en blijft. Een effectieve inzet van mensen en middelen. En patiënten en cliënten die zo zelfstandig mogelijk hun eigen leven thuis kunnen leiden. Met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Onze zorgcentralisten zijn 24 uur per dag bereikbaar voor triage bij zorgalarmering, leefstijlmonitoring en overige contactmomenten. Zo bieden wij op een professionele manier een oplossing voor hulpvragen rondom zorg, welzijn, veiligheid en wonen.

Heb jij hart voor de zorg, kun je goed luisteren en hou je van dynamisch werk? Dan zit je goed op de Zorgcentrale.

Onderdeel van Incluzio

De ZorgCentrale is onderdeel van Incluzio, actief in zorg op afstand, thuishulp en het sociaal domein. De manier waarop zorg en welzijn in Nederland georganiseerd is, is beperkt houdbaar. De kosten stijgen, de vraag neemt toe en er is veel te weinig menskracht en budget beschikbaar om het systeem in stand te houden. Incluzio bewijst dat het anders kan. Binnen zorg en welzijn is een volledig andere aanpak mogelijk, door anders te organiseren. Inzet van zorg op afstand speelt hierbij een belangrijke rol. Het team bestaat uit collega’s die ervaring hebben als verzorgende, thuiszorgmedewerker of verpleegkundige.

Bekijke alle vacatures bij Incluzio

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg