Werken bij Synorga

Werken bij Synorga

Aandacht voor onze klant ligt aan de basis van al onze werkzaamheden. Zie jij jezelf al aan de slag gaan bij Synorga?

Over Synorga

Onmisbare synergie tussen mens en gebouw. Dat is Synorga! 


Synorga toont de synergie tussen drie organisaties. De nauwe samenwerking wordt weerspiegeld in één naam. Een sterk uitgangspunt voor duidelijke communicatie met onze klanten. 

Synorga is gevestigd in Barendrecht /Rotterdam en is specialist op het gebied van elektrotechniek. Denk dan niet alleen aan de aanleg, aanpassing of het onderhoud van elektrotechnische installaties. Ook de installatie en oplevering van brandbeveiligingssystemen, inbraaksystemen en camera- en toezichtsystemen behoren tot onze werkzaamheden. Aanvullend voeren wij diverse SCIOS Scope inspecties uit om te garanderen dat uw  elektrotechnische installatie correct functioneert. 

Dagelijks staan 90 Synorga-medewerkers voor u klaar om hun kennis en kunde met plezier bij u in te zetten. Het leveren van kwaliteit is voor ons essentieel. Deze waarborgen wij doordat wij onze kennis, kunde en handelen continu up-to-date houden. Onze lijst van actuele certificaten zijn onder andere het bewijs. Sinds juli 2019 maakt Synorga groep deel uit van Facilicom Group. Onze 3 werkmaatschappijen functioneren, net als voorheen, volledig zelfstandig. De synergie tússen de 3 bedrijven is echter onze kracht! 

Zie jij je werken bij Synoraga? Bekijk snel onze vacatures en sollciteer.  

Beter voor mens en milieu

Lokaal betrokken

Als organisatie heeft Synorga een maatschappelijke betrokkenheid bij haar directe werkgebied. Veel van onze medewerkers, leveranciers en klanten wonen, werken en recreëren in dit gebied. Synorga vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een gezonde, prettige en sociale leefomgeving. Daarom steunen wij met plezier lokale maatschappelijke initiatieven. Een aantal instellingen supporten wij met regelmaat. Soms is er een eenmalig initiatief dat wij een warm hart toedragen. Maar dit alles vanuit de beleidsmatige gedachte dat wij ons, naast werkgever, ook als 'bewoner' van Barendrecht graag voor een ander inzetten.

Dit doen we

Onze missie en visie

Elektrotechniek is onze corebusiness, we passen steeds slimme technieken toe die aansluiten bij de behoeften van de klant. Naast deze slimme technieken zijn ook onze werkwijzen slim. Alles wat we doen is van betekenis voor onze klanten, omgeving en medewerkers en we zijn continu in ontwikkeling, zodat het slim en betekenisvol blijft. Met als doel dat mensen veilig, prettig en comfortabel kunnen wonen en werken en op een efficiënte en een duurzame manier gebruik kunnen maken van een gebouw!

Kom jij ons team versterken?

Ons bedrijf is in beweging! Daarom zijn wij opzoek naar verschillende nieuwe collega's voor verschillende functies! Geen dag is hetzelfde bij Synorga.  Elke dag maken we slim gebruik van techniek en energie. We laten ons hierbij inspireren door de ontwikkeling van onze klanten. Ga jij binnenkort bij ons aan de slag? Bekijk nu onze vacatures. 

Solliciteer nu

Ontvang de nieuwste vacatures van Synorga