Stage bij Facilicom

Ben jij klaar voor een uitdaging? Bij Facilicom hebben we verschillende stages binnen verschillende sectoren. Als één van de grootste zakelijke dienstverleners in Nederland kom je terecht in een dynamische omgeving. Ook als je nog zoekende bent denken we graag met je mee. 

Over onze stages

Onder de vlag van Facilicom Group zijn de merken Gom, Trigion, Food&I, Facilicom Solutions en Incluzio verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van de organisatie. Als stagiair van Facilicom Group kan jij, binnen een van deze merken, een mooie rol spelen!

Je komt te werken in een organisatie waar iedereen welkom is! Je wordt onderdeel van een professionele organisatie met oog voor ontwikkeling waarin mensen centraal staan.

Jij kan écht impact maken voor een van onze merken. Dat is uiteraard nog niet alles, jij krijgt van ons:

  • Een aantrekkelijke stagevergoeding
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen d.m.v. cursussen en trainingen
  • De mogelijkheid om de op school opgedane kennis in de praktijk toe te passen
  • Een organisatie waar je ook kunt blijven leren na je studie
  • Flexibele tijden en een fijne combinatie van op kantoor en thuis werken

Zien we je binnenkort starten als stagiair bij één van onze merken?

Diverse divisies

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Familiebedrijf

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Ook over de grens

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Facilicom Group in een notendop

26.000 Enthousiaste collega's

Een inspirende leefomgeving voor iedereen - nu en straks 

300+ Verschillende banen

Één van de grootste familiebedrijven van Nederland

50+ jaar Facilicom Group

We leveren al meer dan 50 jaar onze diensten 

Schrijf je in voor onze job alert en blijf op de hoogte van de nieuwste stage vacatures