Werken bij Food&I

Food&I: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet? Bekijk hier alle bedrijfshoreca vacatures, solliciteer en kom bij ons werken!

Over Food&I

Bij Food&I staat bedrijfscatering en service op maat centraal.


Wij zijn Food&i, het nieuwe Benelux Food & Beverage concept van Facilicom Group. En met elkaar maken we 24/7 food with impact. Impact op onze gasten, op onze planeet en op elkaar. We gaan daarbij verder dan de reguliere cateringmarkt. We creëren betekenis in elke stap van de keten en vergeten niemand.

Food&i biedt aan werknemers verschillende food & beverage-services aan, zoals een bedrijfsrestaurant, koffiebar en Foodwall op kantoor. Ook verzorgen we een app waarin werknemers persoonlijke voedingsadviezen krijgen om op kantoor een bewuste en gezonde keuze te maken.

Zie jij jezelf aan de slag gaan binnen Food&I? Reageer dan nu op één van onze vacatures bij jou in de buurt. 

In een notendop

Mix&Match

Food&I biedt werkgevers verschillende F&B-services aan in combinatie met de app. Je kunt kiezen voor het afnemen van een geheel bedrijfsrestaurant, een Foodwall of een Grab & Go automaat op kantoor. Werknemers ontvangen bovendien via de app een persoonlijk voedingsadvies. Het advies is samengesteld op basis van persoonlijke voorkeuren van de werknemer: caloriearm, vezelrijk of een specifiek voedingspatroon. De gekozen maaltijd is na het bestellen af te halen in het Food&i gefaciliteerde restaurant of kantoor.

Goed voor jou en de planeet

Duurzaamheid

Bij het samenstellen van menu’s speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Het menu beweegt steeds mee met de seizoenen en 90 procent van alle producten komt uit Europa. Er wordt zo min mogelijk vlees geserveerd en avocado’s staan bijvoorbeeld ook niet op het menu in verband met de negatieve impact op het milieu.

Kom werken bij Food&I

Wil je komen werken bij Food&I? Dan kom je te werken bij een nieuwe speler in de markt, onder het dak van een betrouwbare en duurzame facilitaire groep. Bij Food&i staat je persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop. Je komt terecht in een team van hospitality tijgers met elk hun unieke strepen, maar één gemeenschappelijk doel voor ogen: betekenis creëren in elke stap van onze food-keten.

Schrijf je en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures