Werken bij Food&I Werken bij Food&I

Werken bij Food&I

Als rasechte foodie wil je je liefde voor écht goed eten met zoveel mogelijk mensen delen. Eten dat niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam is. Herken je jezelf in deze missie? Dan wordt het tijd om kennis te maken met Food&i. Klaar om je culinaire passie te delen met een gezellig team en fijne gasten? Bekijk dan meteen onze openstaande vacatures!

Wie zijn wij

Hey daar! Wij zijn Food&i, een jong en gezellig team met ons HK in Schiedam dat met veel plezier en passie voor lekker eten zorgt bij allerlei klanten in heel Nederland en België. We zijn niet zomaar een cateringbedrijf; we zijn een familie van food lovers die graag de handen uit de mouwen steken om iets bijzonders neer te zetten. Kom je erbij?

Food met impact!

Als jongste telg van een groot en stabiel familiebedrijf, Facilicom, vind je bij ons de snelheid en flexibiliteit van een snelgroeiende start-up met de stabiliteit en zekerheid van een gevestigde waarde. Wij gaan voor food met impact: impact op onze gasten, op onze planeet en op elkaar. 

Bekijk onze Food&I vacatures

Waar staan wij voor?

Wij geloven in koken met een hart, aandacht voor elk detail en respect voor onze planeet. Bij ons draait alles om kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid. We houden ervan om vernieuwend te zijn en willen altijd iets speciaals toevoegen aan elk gerecht. We zijn trots op onze warme, open cultuur waar iedereen zich thuis voelt.

We vinden dat bedrijfscatering anders kan en moet. Beter en gemakkelijker. Maar ook gezonder en duurzamer. Daar zijn we bij Food&i van overtuigd. Daarom maken wij een nieuwe manier van eten en drinken op de werkvloer mogelijk. Met pure en persoonlijke menu’s, maar ook met slimme digitale oplossingen. Zodat onze gasten elke dag vitaal en gedreven het beste van zichzelf geven.

Bekijk onze Food&I vacatures

Jouw relatie met food

Bij Food&i staat de ‘i’ centraal. De ‘i’ staat voor ik, voor ons gepersonaliseerd aanbod én voor jouw persoonlijke relatie met food, als foodie maar ook als medewerker. Bovendien werken we samen aan vernieuwende concepten in de bedrijfshoreca. Onze menu’s zijn goed voor planeet, mens én dier. 

Zie jij jezelf aan de slag gaan binnen Food&i? Reageer dan nu op één van onze vacatures bij jou in de buurt. 

Bekijk onze Food&I vacatures

Waarom bij Food&I werken?

Gezellige sfeer en tof team

Bij ons is het altijd gezellig! Kom bij een team waar fun net zo belangrijk is als hard werken. Waar iedereen elkaar kent en waar nieuwe ideeën altijd welkom zijn en aangemoedigd worden. En wij werken in hippe kleding op unieke locaties.

Goede arbeidsvoorwaarden met leuke benefits

Wij zorgen goed voor ons team. Denk aan een eerlijk salaris, flexibele werktijden, en extra’s die net zo leuk zijn als ze klinken.

Oog voor je ontwikkeling

Wil je groeien? Top! We helpen je met opleidingen en trainingen in onze Food&i Academy, want als jij groeit, groeien wij allemaal.

Werken onder schooltijd en in je buurt

Perfect voor ouders of als je graag dicht bij huis werkt. Wij bieden flexibele uren die makkelijk te combineren zijn met je privéleven.

Bij deze klanten kun jij o.a. werken

Schrijf je en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures