Werken bij Food&I Werken bij Food&I

Werken bij Food&I

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet? Bekijk hier alle bedrijfshoreca vacatures, solliciteer en kom bij ons werken!

Over Food&I

Bij Food&I staat bedrijfscatering en service op maat centraal.


Wij zijn Food&i, het nieuwe Benelux Food & Beverage concept van Facilicom Group. En met elkaar maken we 24/7 food with impact. Impact op onze gasten, op onze planeet en op elkaar. We gaan daarbij verder dan de reguliere cateringmarkt. We creëren betekenis in elke stap van de keten en vergeten niemand.

Food&i biedt aan werknemers verschillende food & beverage-services aan, zoals een bedrijfsrestaurant, koffiebar en Foodwall op kantoor. Ook verzorgen we een app waarin werknemers persoonlijke voedingsadviezen krijgen om op kantoor een bewuste en gezonde keuze te maken.

Zie jij jezelf aan de slag gaan binnen Food&I? Reageer dan nu op één van onze vacatures bij jou in de buurt. 

Kom werken bij Food&I

Wil je komen werken bij Food&i? Dan kom je te werken bij een nieuwe speler in de markt, onder het dak van een betrouwbare en duurzame facilitaire groep. Bij Food&i staat je persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop. Je komt terecht in een team van hospitality tijgers met elk hun unieke strepen, maar één gemeenschappelijk doel voor ogen: betekenis creëren in elke stap van onze food-keten.

Bekijk de vacatures

Schrijf je en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures