Werken als mobiel surveillant Werken als mobiel surveillant

Werken als mobiel surveillant

Ga aan de slag bij Trigion, een werkgever die staat voor betrouwbaarheid en zekerheid. Wil jij een uitdagende baan vol vrijheid en zelfstandigheid? Solliciteer nu als Mobiel Surveillant. Ook zonder beveiligingsdiploma ben je van harte welkom! Bekijk hier onze vacatures:

Waarom jij wilt werken bij de mobiele surveillance van Trigion

Bij Trigion Beveiliging is alles tot in de puntjes geregeld. Of het nu gaat om salaris, kleding, bedrijfsauto of andere zaken, je hoeft je nergens zorgen over te maken. Het salaris komt stipt op tijd en de communicatielijnen zijn kort, waardoor je altijd bij iemand terecht kunt. Wil je parttime werken of zoek je een leuke bijbaan? Vanaf 8 uur per week kun je al bij Trigion aan de slag!

Je kunt je baan als mobiel surveillant ook prima combineren met objectbeveiliging bij Trigion. Zo heb je veel afwisseling in je werk en is geen dag hetzelfde. 
Wil je liever doorgroeien naar een leidinggevende rol, zoals bijvoorbeeld teamleider? Dan zijn er mogelijkheden om de Coördinator Beveiliging opleiding te volgen – en dit wordt door Trigion betaald. Wil jij werken in een bedrijf waar jouw groei en professionele ontwikkeling centraal staan? Solliciteer nu!

Bekijk de vacatures

Geen diploma? Volg de BBL-opleiding op onze kosten 

Je kunt je diploma tot beveiliger halen op kosten van Trigion. Naast de betaalde opleiding krijg je een aantrekkelijk salaris wat flink op kan lopen met de toeslagen. Dit krijg je voor het werken in de avonden (10%), nachten (20%), weekenden (35%) en op feestdagen (50%)! 

Na slechts enkele weken start je al zelfstandig en doe je waardevolle praktijkervaring op. Bovendien sta je er nooit alleen voor. Je hebt altijd een aanspreekpunt, jouw aspirantencoach, die klaarstaat om je te begeleiden en waarop je kunt vertrouwen. Bij Trigion krijg je niet alleen de kans om te leren en te groeien, maar ook de ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn in de wereld van beveiliging.

 

Wat maakt jouw baan als mobiel surveillant zo leuk?

Begin je dag als mobiel surveillant met een gezellige kick-off op de opstartlocatie, waar collega's en een kopje koffie zorgen voor een positieve sfeer. Stap vervolgens in de bedrijfsauto en laat de dag vol afwisseling beginnen. De spanning stijgt bij alarmopvolging, waar je onbekende panden betreedt en op plekken komt die normaal gesproken ontoegankelijk zijn. Overal waar je komt, krijg jij de kans om achter de schermen mee te kijken.

Wat deze functie echt bijzonder maakt, is de vrijheid en zelfstandigheid die je hebt. Of het nu gaat om het openen van objecten, het verzorgen van receptiediensten of het sluiten van winkels, alles komt hier samen. Jij bepaalt je eigen route en kent je verantwoordelijkheden als geen ander. In deze rol als mobiel surveillant heb je de regie in handen, waardoor elke werkdag uniek is. 

Waarom solliciteren?

Combineer je baan als mobiel surveillant met objectbeveiliging

Je kunt ook parttime werken ( al vanaf 8 uur per week!)

Doorgroeimogelijkheden tot Coördinator beveiliging

Veel vrijheid en zelfstandigheid

Trigion. De veilige keuze.

Trigion is onderdeel van Facilicom Group. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in beveiliging van objecten, mobiele surveillance en retail beveiliging. Ook kun je bij ons aan de slag als brandwacht, BOA of verkeersregelaar. Veel diverse mogelijkheden voor een beveiliger qua ontwikkeling en doorgroei.  Wat maakt Trigion anders? Vergeet ingewikkelde CV's en sollicitatiebrieven! Die heb je bij ons niet nodig. Wij zijn benieuwd naar jou! Via onze sollicitatiegame ontdek je wat beveiligen bij Trigion inhoudt en krijgen wij een goede eerste indruk van jou.  Hoe werkt de sollicitatieprocedure: 1.Je maakt de sollicitatiegame. 2.Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. 3.In een persoonlijk gesprek  met jouw toekomstig leidinggevende hoor je direct of je bent aangenomen. 4.Je doorloopt de politiescreening. Dit regelen wij voor jou. Hiervoor is het wel belangrijk dat je geen strafblad hebt. 5.De screening is rond, je kunt starten!