Werken in de Toezicht en Handhaving

Werken in de Toezicht en Handhaving

Maak jij graag het verschil als het aan komt op veiligheid en handhaving? Veiligheid betekent een veilige en schone buurt zonder overlast. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Ondersteun gemeenten bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houd straten en buurten schoon, heel en veilig. Kom jij bij ons werken? Bekijk de vacatures!

Over Toezicht en Handhaving bij Facilicom Group

Werken in de Toezicht en Handhaving


Bevoegdheden van een Boa
Gemeenten doen steeds meer zelf op het gebied van hun veiligheidsbeleid. Je hebt als boa bepaalde bevoegdheden, waar geen toestemming van de politie voor nodig is. Zo mag je verdachten aanhouden, iemands identiteit controleren, processen-verbaal opmaken en boetes uitschrijven. 

Zichtbaar
Je bent zichtbaar, treedt op wanneer dat nodig is. Je draagt bij aan een veilige omgeving. Je zorgt bijvoorbeeld voor meer zichtbaarheid op straat maar ook in openbare ruimtes of in het openbaar vervoer. Je helpt mensen, bouwt belangrijke netwerken op, spreekt overtreders aan en als het nodig is mag je ook bekeuringen uitdelen. Elke dag gebeurt er van alles. Je moet (je) handhaven. Een spannende, uitdagende, maar zeer betekenisvolle baan. 

Veilig gevoel
Voordat wij beginnen met handhaven vindt er overleg plaats met de lokale driehoek: de burgemeester, de officier van justitie en de politiechef. We maken afspraken over de realisatie van het toezicht en de handhaving en rapporteren hierover transparant. Wij inspireren en creëren veiligheid. Ons uitgangspunt is een veilige buurt en een veilig gevoel onder de mensen. 

Samen met jouw collega’s werk je, elke dag opnieuw, aan een veiligere leefomgeving. Bekijk onze vacatures!

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Dit mag je van ons verwachten als je start binnen Toezicht en Handhaving bij Facilicom

Een flexibele functie met een goed salaris 

Een fijne werkomgeving met professionele begeleiding

Goede pensioenregeling en verzekeringen

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Vanaf de eerste dag dat je bij Trigion Safety Group aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast is Trigion niet beursgenoteerd, is het een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Ook belangrijk

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Je ontvangt op tijd jouw salaris, eventueel gemaakte overuren worden uitbetaald, je ontvangt een reiskostenvergoeding, je bouwt een fijn pensioen op en er is budget beschikbaar om een opleiding te volgen. Daar hoef jij je geen enkele zorgen om te maken. Wij bieden genoeg zekerheden en daar kun je van ons op aan.

Stroomopwaarts en gaan

Doorgroeimogelijkheden

Werken in de toezicht en handhaving betekent binnen Facilicom dat wij graag iedereen zo goed mogelijk tot zijn of haar recht willen laten komen. We bieden de mogelijkheid om door te groeien tot expert, zodat jij meer invloed en verantwoordelijkheid krijgt.

Bijna om de hoek

Baan in de buurt

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om je altijd een baan in de buurt aan te bieden.

Samen met jouw collega’s werk je, elke dag opnieuw, aan een veiligere leefomgeving. 

Kom werken bij Toezicht & Handhaving

Je komt terecht in een dynamische omgeving die gepaard gaat met leuke collega’s waarbij je je snel thuis voelt. Iedereen is welkom bij ons. We respecteren en waarderen elkaar en staan open voor de meningen en denkbeelden van anderen. Je werkt in een ontspannen, informele sfeer. Jij als mens bent immers een onmisbare schakel in de veiligheid die wij bieden. Je staat sterk in je schoenen en houdt van aanpakken. Welkom binnen Toezicht en Handhaving. 

Solliciteer nu

Meld je aan ontvang de nieuwste vacatures