Werken in de Toezicht en Handhaving Werken in de Toezicht en Handhaving

Werken in de Toezicht en Handhaving

Ondersteunen bij het realiseren van veiligheid en leefbaarheid in de openbare ruimte. Dat is waar ons bedrijfsonderdeel Trigion City 360 de teams Toezicht en Handhaving van gemeenten door heel Nederland mee helpt. Bijvoorbeeld door toezichthouders of buitengewoon opsporingsambtenaren in te zetten. Wat zij precies doen, lees je op deze pagina. Wil je direct de vacatures bekijken? Klik dan op de button hieronder.

Over Toezicht en Handhaving bij Facilicom Group

Werken in de Toezicht en Handhaving

 

Hoe dragen toezichthouders bij aan de veiligheid en leefbaarheid?

Toezichthouders worden in de meeste gevallen ingezet ter ondersteuning van het handhavingsteam. Toezichthouders zijn dan de oren en ogen van de buitengewoon opsporingsambtenaren (boa), die zij kunnen oproepen als het nodig is. Toezichthouders treden corrigerend op bij kleine overtredingen, zonder dat er direct beboet hoeft te worden. Denk daarbij aan het aanspreken van hangjongeren, het controleren op het verkeerd of te vroeg aanbieden van huisvuil en het toezicht houden in drukke uitgaans- en winkelgebieden, om zo vroegtijdig problemen te signaleren.

Hoe dragen buitengewoon opsporingsambtenaren bij aan de veiligheid en leefbaarheid?

Een boa is een ambtenaar met een specifieke opsporingsbevoegdheid. Dat houdt onder andere in dat een boa mag onderzoeken of er bepaalde strafbare feiten zijn gepleegd. Boa's mogen verdachten aanhouden, iemands identiteit controleren, processen-verbaal opmaken en boetes uitschrijven. Boa’s worden ingezet om de veiligheid te handhaven en hebben meestal een beperkte opsporingsbevoegdheid die afhangt van de functie en taak. De strafbare feiten die een boa mag opsporen verschillen per domein.

Veiligheid en leefbaarheid toekomstbestendig maken voor iedereen

Door de inzet van onder andere toezichthouders en boa’s, leveren we een bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in de openbare ruimte. We houden samen de straten schoner en veiliger en verminderen overlast.

 

 

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Dit mag je van ons verwachten als je start binnen Toezicht en Handhaving bij Facilicom

Uitzicht op een vast contract

Doorgroeimogelijkheden

Goede arbeidsvoorwaarden

Afwisselende werkzaamheden

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Vanaf de eerste dag dat je bij Trigion Safety Group aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast is Trigion niet beursgenoteerd, is het een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Ook belangrijk

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Je ontvangt op tijd jouw salaris, je ontvangt een reiskostenvergoeding, je bouwt een fijn pensioen op en er is budget beschikbaar om een opleiding te volgen. Daar hoef jij je geen enkele zorgen om te maken. Wij bieden genoeg zekerheden en daar kun je van ons op aan.

Stroomopwaarts en gaan

Doorgroeimogelijkheden

Werken in de toezicht en handhaving betekent binnen Facilicom dat wij graag iedereen zo goed mogelijk tot zijn of haar recht willen laten komen. We bieden de mogelijkheid om door te groeien tot expert, zodat jij meer invloed en verantwoordelijkheid krijgt.

Bijna om de hoek

Baan in de buurt

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om je altijd een baan in de buurt aan te bieden.

Samen met jouw collega’s werk je, elke dag opnieuw, aan een veiligere leefomgeving. 

Werken in de toezicht en handhaving

Ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een carrière met perspectief? Dan is een baan in de handhaving misschien wel iets voor jou! Wil je meer weten over de mogelijkheden en onze projecten? Klik dan op de button hieronder. Wil je direct solliciteren? Bekijk hieronder dan (een aantal van) onze vacatures onderaan deze pagina.

Solliciteer nu

Meld je aan ontvang de nieuwste vacatures