Werken in de bouw

Werken in de bouw

Een verbouwing of aanpassing van een kantoor, een overheidsgebouw, een sportaccommodatie, een onderwijs-of zorginstelling of een wooncomplex? Wij verbouwen, renoveren, moderniseren en verduurzamen. Wil jij graag werken in de bouw? Bekijk onze vacatures!

Over Bouw bij Facilicom Group

Werken in de bouw


Wij zijn een specialist in het verbouwen, renoveren en verduurzamen van bestaand vastgoed. Bouwprojecten pakken we integraal op, dankzij onze verschillende disciplines. We leveren gebouwen installatietechnisch up-to-date op. Wij zijn er in iedere fase van het bouwproces. Van de ontwikkeling van een programma van eisen tot een – duurzaam – meerjarenonderhoudsplan.  

We zijn een integrale, technische dienstverlener. Zo richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in de elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen. Breijer biedt een compleet pakket op het gebied van technische en facilitaire dienstverlening, voor alles in en om een bestaand gebouw. 

Als familiebedrijf hechten wij waarde aan aandacht, aandacht voor elkaar. Dus bieden we je automatisch veel: een veilige werkomgeving, goede opleidingsmogelijkheden en kansen om te groeien.  

Ga jij bij ons aan de slag binnen de bouw? Bekijk onze vacatures hieronder. 

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Natuurlijk kun je ook van ons iets verwachten als je start binnen de bouw bij Facilicom Group

Een flexibele functie met een goed salaris 

Een fijne werkplek en professionele begeleiding

Goede pensioenregeling en verzekeringen

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Een echt familiebedrijf

Voel je welkom

Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan. Vanaf de eerste dag dat je bij ons aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast zijn wij een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Dit mag je van ons verwachten

Goede arbeidsvoorwaarden

Uitdaging & diversiteit in je werk. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een goede doorloop hebt tijdens je loopbaan. Je krijgt een leuke afwisselende functie met kansen om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien We bieden je veel zelfstandig & vrijheid aan in je baan en komen je tegemoet in het vergoeden van je overuren. Daarnaast kan je genieten van diverse collectiviteitsvoordelen, o.a. korting op je verzekeringen. 

Heb jij hart voor de bouw? Dan hebben wij oog op jou!

Ga aan de start in de bouw

Wil jij bijvoorbeeld werken als timmerman, schilder, werkvoorbereider of projectleider? Dan ben je binnen ons familiebedrijf bij het juiste adres. Wij hebben bouw vacatures voor jou op maat en helpen jou bij het zoeken naar vacatures in de bouw.

Solliciteer nu

Meld je aan en ontvang de nieuwste vacatures in de bouw