Werken in IT

Werken in IT

Als je wilt werken in IT dan zit je bij Facilicom Group op de juiste plek. In onze organisatie werken bijna 30.000 medewerkers die dagelijks gebruik maken van allerlei IT systemen. Ondanks dat wij al heel veel mooie systemen en projecten hebben geïmplementeerd, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega's die samen met ons willen blijven bouwen aan het verbeteren van onze systemen. Jouw kennis en kunde kun je optimaal benutten bij ons!

Werken in de ICT

De toekomst is nu! De afhankelijkheid van nieuwe technologie is erg groot en we maken er allen samen meer en meer gebruik van. De ICT is de snelst groeiende en meest toekomstbestendige bedrijfstak.

Werken bij Facilicom

Facilicom is één van de grootste facilitaire organisaties van Nederland. Wij leveren services binnen o.a. de beveiligings- en schoonhoudbranche, catering, hospitality en het sociaal zorgdomein, waar we full-service faciliteitsoplossingen bieden. Naast fysieke dienstverlening, spelen consultancy expertise, techniek en data hier essentiële rollen. Onze organisatie heeft meer dan 30.000 medewerkers die werken aan het bieden van complexe integrale oplossingen voor opdrachtgevers.  

Werken bij Business Technology

Bij Business Technology bij Facilicom Group kun jij zelf mee bouwen en bepalen hoe wij de organisatie gaan inrichten. Er lopen al veel mooie projecten, zoals nieuwe werkplekken voor alle medewerkers, maar wij hebben ook nog veel wensen en stellen jouw mening daarom zeer op prijs om de nieuwe richtingen te bepalen. 

Klein dynamisch bedrijf

Ondanks dat Facilicom Group een van de grootste bedrijven van Nederland is, voelt het werken bij ons alsof je in een klein dynamisch bedrijf werkt. Wij hebben een platte en open structuur waar nog echt een ondernemersspirit heerst. Heb jij een goed plan? Pitch het en grote kans dat je het mag gaan uitvoeren!

Functie mogelijkheden

Om ons team verder uit te breiden zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Zo zoeken wij collega's voor Datasecurity, Domein beheerders en Appstack beheerders, Business Information Managers en Change Managers. Hou onze vacatures in de gaten en hopelijk zien wij jou snel bij ons op kantoor.

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Natuurlijk kun je ook van ons iets verwachten als je start binnen IT bij Facilicom

Een flexibele functie met een goed salaris 

Een fijne werkplek en professionele begeleiding

Goede pensioenregeling en verzekeringen

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Met jouw analytisch vermogen weet jij je collega’s om je heen verder te helpen en waar nodig advies te geven.

Welkom bij Facilicom

Om de IT-agenda van Facilicom Group waar te maken, is de transitie naar een betrouwbare, veilige en toekomstvaste IT-omgeving cruciaal. Momenteel vindt er een bedrijfsbrede digitale transformatie plaats. Daarvoor zoeken we een gedreven functioneel beheerder om deze ontwikkeling verder te ondersteunen. Jouw werkplek bevindt zich op ons kantoor in de Waalhaven in Rotterdam, gecombineerd met werken vanuit huis. Als functioneel beheerder haal je plezier uit het oplossen van functionele meldingen en het oplossen van IT gerelateerde vraagstukken.

Solliciteer nu

Meld je aan en ontvang de nieuwste IT vacatures