Werken in IT

Als je wilt werken in IT dan zit je bij Facilicom op de juiste plek. In onze organisatie werken bijna 30.000 medewerkers die dagelijks gebruik maken van allerlei IT systemen. Jij zorgt ervoor dat iedereen vlekkeloos zijn werk kan doen. Dat geeft voldoening!

Over IT bij Facilicom

De ICT is de snelst groeiende en meest toekomstbestendige bedrijfstak.

 

De toekomst is nu! De afhankelijkheid van nieuwe technologie is erg groot en we maken er allen samen meer en meer gebruik van. 

Facilicom is één van de grootste facilitaire organisaties van Nederland. Wij leveren services binnen o.a. de beveiligings- en schoonhoudbranche, catering, hospitality en het sociaal zorgdomein, waar we full-service faciliteitsoplossingen bieden. Naast fysieke dienstverlening, spelen consultancy expertise, techniek en data hier essentiële rollen. Onze organisatie heeft meer dan 30.000 medewerkers die werken aan het bieden van complexe integrale oplossingen voor opdrachtgevers. 

Zie jij je aan de slag gaan bij de IT binnen Nederlands grootste zakelijke dienstverlener?

Mooi meegenomen

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Natuurlijk kun je ook van ons iets verwachten als je start binnen IT bij Facilicom

Een flexibele functie met een goed salaris 

Een fijne werkplek en professionele begeleiding

Goede pensioenregeling en verzekeringen

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Voor onze collega's

Onze focus

Binnen Facilicom Group loopt het programma datagedreven werken. De focus op datagedreven werken is een belangrijke driver in de businessstrategie van Facilicom Group om doorlopend onderscheidende en klantgedreven dienstverlening te leveren en ontwikkelen. We willen onze medewerkers zo goed als mogelijk ondersteunen in hun werk. Datagedreven werken helpt ons om de volgende stap te maken in onze bedrijfsvoering.

Voor onze klanten

Dit brengt de toekomst

Wij helpen onze klanten met het beheren van hun gebouwen, bijvoorbeeld met het monitoren van ruimtes en de aanwezigheid van mensen door middel van sensors. Met de data van deze sensors kunnen we energie besparen door geen ruimtes te verwarmen of schoon te maken waar geen mensen aanwezig zijn, of de luchtkwaliteit meten en verbeteren, wat een belangrijke randvoorwaarde is voor gezond werken. Ook willen we met deze data voor klanten voorspellingen doen, bijvoorbeeld op het gebied van energieverbruik of het voorkomen van storingen aan installaties. Daar hebben onze klanten én onze collega’s elke dag plezier van. 

Met jouw analytisch vermogen weet jij je collega’s om je heen verder te helpen en waar nodig advies te geven.

Welkom bij Facilicom

Om de IT-agenda van Facilicom Group waar te maken, is de transitie naar een betrouwbare, veilige en toekomstvaste IT-omgeving cruciaal. Momenteel vindt er een bedrijfsbrede digitale transformatie plaats. Daarvoor zoeken we een gedreven functioneel beheerder om deze ontwikkeling verder te ondersteunen. Jouw werkplek bevindt zich op ons kantoor in de Waalhaven in Rotterdam, gecombineerd met werken vanuit huis. Als functioneel beheerder haal je plezier uit het oplossen van functionele meldingen en het oplossen van IT gerelateerde vraagstukken.

Solliciteer nu

Meld je aan en ontvang de nieuwste IT vacatures