Vakantiewerk bij Facilicom Vakantiewerk bij Facilicom

Vakantiewerk bij Facilicom

Bij Facilicom hebben wij vakantiewerk vacatures in de schoonmaak, als receptionist, in de zorg sector, toezicht & handhaving en meer. Wil jij graag aan de slag tijdens de vakantieperiodes? Bekijk dan snel onze vakantiewerk vacatures. 

Flexibel en open

Even bijverdienen

Wil jij in de zomermaanden werken en tegelijkertijd kennis maken met één van de grootste dienstverlenende organisaties in Nederland? Solliciteer dan snel op een van de vakantiewerk vacatures binnen Facilicom Group. Binnen onze sectoren zorg & welzijn, hospitality & leisure en schoonmaak bieden wij diverse vakantiebanen aan waardoor er altijd een baan is die bij jou past.

Een passende functie

Voor wie

Als student ben je bij ons van harte welkom om in de zomervakantie extra bij te komen verdienen. Wij bieden vakantiewerk vacatures binnen verschillende domeinen, daarom kun je altijd een fijne werkplek vinden die bij jou past, ongeacht je (studie)achtergrond. Ga bijvoorbeeld aan de slag als receptioniste bij Embrace, help in de schoonmaak samen met collega's van Gom of ondersteun in de huishoudelijke hulp bij Axxicom en Cordaan.   

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Vanaf de eerste dag dat je bij ons aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Er heerst dan ook een informele werksfeer in ons bedrijf en samen gaan we kijken hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken.