Vakantiewerk bij Facilicom

Vakantiewerk bij Facilicom

Bij Facilicom hebben wij vakantiewerk vacatures in de schoonmaak, als receptionist, in de zorg sector, toezicht & handhaving en meer. Wil jij graag aan de slag tijdens de vakantieperiodes? Bekijk dan snel onze vakantiewerk vacatures. 

Over vakantiewerk bij Facilicom


Vakantiewerk is voor studenten die in hun zomervakantie extra willen bijverdienen. Wij vinden het belangrijk dat jij komt te werken in een open werksfeer waarbinnen jouw persoonlijk werkgeluk hoog in het vaandel staat.

Waar je blij van wordt is tenslotte voor iedereen anders. Een plek waar je past, gezien wordt en de kans krijgt te groeien. Dat bieden we bij Facilicom Group.
Facilicom bestaat uit meerdere bedrijven, waardoor wij vakantiewerk in verschillende sectoren kunnen bieden.

Bij ons kun je schoonmaak werk doen bij Gom, huishoudelijke diensten draaien bij Axxicom en Cordaan, werken in de welzijn bij Incluzio, als receptionist(e) bij Embrace of werken als toezichthouder of parkeercontroleur via Trigion Safety Group.

 

Flexibel en open

Even bijverdienen

Wil jij in de zomermaanden werken en tegelijkertijd kennis maken met één van de grootste dienstverlenende organisaties in Nederland? Solliciteer dan snel op een van de vakantiewerk vacatures binnen Facilicom Group. Binnen onze sectoren zorg & welzijn, hospitality & leisure en schoonmaak bieden wij diverse vakantiebanen aan waardoor er altijd een baan is die bij jou past.

Een passende functie

Voor wie

Als student ben je bij ons van harte welkom om in de zomervakantie extra bij te komen verdienen. Wij bieden vakantiewerk vacatures binnen verschillende domeinen, daarom kun je altijd een fijne werkplek vinden die bij jou past, ongeacht je (studie)achtergrond. Ga bijvoorbeeld aan de slag als receptioniste bij Embrace, help in de schoonmaak samen met collega's van Gom of ondersteun in de huishoudelijke hulp bij Axxicom en Cordaan.   

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Vanaf de eerste dag dat je bij ons aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Er heerst dan ook een informele werksfeer in ons bedrijf en samen gaan we kijken hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures