Maak bij ons je facilitaire carrière

Diverse facilitaire vacatures

Binnen Facilicom hebben we een breed scala aan staffuncties. Denk hierbij aan manager, adviseur en coördinator. Maar ook aan inkoper, service desk medewerker, bedrijfsjurist, secretaresse of administratief medewerker. Facilicom wil niet alleen de beste facilitair dienstverlener zijn, maar ook de beste facilitair werkgever. Ben jij een gedreven collega, die graag het verschil wil maken? Dan gaan we een relatie op de lange termijn met je aan en investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze eigen afdeling Management Development biedt loopbaan- en functiegerichte trainingen en talentmanagement aan. Je kunt doorgroeien in je functielijn, een overstap maken naar een andere staffunctie binnen Facilicom of naar een andere divisie van Facilicom. Kortom, mogelijkheden genoeg bij onze ambitieuze, internationaal georiënteerde en vernieuwende organisatie.

Stage of traineeship bij Facilicom

Facilicom heeft regelmatig plaats voor studenten MBO, HBO/WO, die een (afstudeer)stage zoeken of na het afronden van hun studie een traineeship willen doen. Informeer naar de mogelijkheden bij onze recruiters.

Facilicom en MVO

We zien onszelf graag als een familiebedrijf met korte lijnen en een informele, open werksfeer. De medewerkers staan centraal bij Facilicom. Mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. We streven naar een goede balans tussen werk en privé en bieden je de ruimte om efficiënt te werken en jezelf te zijn (Het Nieuwe Werken). MVO staat bij Facilicom hoog in het vaandel. De zorg voor mensen (people), milieu (planet) en winstgevendheid (profit) gaan hand in hand. Deze overtuiging hebben we zowel in relatie tot onze medewerkers als tot onze opdrachtgevers.

Hostmanship

Hostmanship zit in onze genen. Wij hebben de passie om onze opdrachtgevers te ontzorgen, beter en succesvol te maken. Je denkt altijd net iets verder vooruit en neemt ownership over de vraagstukken van je opdrachtgevers. Ook in onze eigen organisatie gaan we zo met elkaar om. De verschillende divisies van Facilicom zijn de klanten van de stafafdelingen. Met de divisies spreken we jaarlijks Service Level Agreements (SLA's) af die de basis vormen voor een goede interne samenwerking.

Contact

Len Nolles

Recruitment en
stagebemiddelingDoor werkenbijfacilicom.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen