Werken bij Trigion Safety Group Werken bij Trigion Safety Group

Werken bij Trigion Safety Group

We streven ernaar een toekomstbestendige bijdrage te leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in het publieke domein en voor het publiek toegankelijke domein, door vanuit onze expertise betrouwbare en professionele veiligheidszorg, verkeersafwikkelingen en toezicht en handhaving in te zetten. Ben je benieuwd hoe jij daar een bijdrage aan kunt leveren? Bekijk dan direct onze vacatures of leer meer over de organisatie op deze pagina.

Over Trigion Safety Group

Veiligheid en leefbaarheid toekomstbestendig maken voor iedereen.  

 

Technologie is volop in ontwikkeling en heeft impact op onze manier van werken. Daarom innoveren én investeren we, in onze mensen die centraal staan en techniek die wordt ingezet ter ondersteuning. Want zolang het werk nuttig blijft, blijven we samen toekomstbestendig. Alleen op die manier kunnen we de vanzelfsprekende partner zijn voor het leveren van toekomstbestendige projectmatige diensten op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. We geloven namelijk dat er steeds meer waarde schuilt in betrouwbaarheid en continuïteit. Daarbij nemen we het liefst de regierol, zodat onze opdrachtgevers zich volledig kunnen blijven focussen op hun kerntaken. We zijn met verschillende bedrijfsonderdelen actief op verschillende vakgebieden. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Trigion Traffic Support

Trigion Traffic Support leidt verkeer in goede banen. Voor een veilige werkomgeving en optimale bereikbaarheid. Binnen Trigion Traffic Support werken we met drie divisies: Infra voor de verkeersbegeleiding bij bouw- en infraprojecten, Events voor de ondersteuning van evenementenorganisaties en begeleiding van bezoekers en OV voor de doorstroom van openbaar vervoer bij (on)geplande werkzaamheden. Tom is projectmanager voor de divisie OV en vertelt in de video hieronder over zijn werk.

Trigion Crowd Support

Trigion Crowd Support staat voor slimmer evenementen beveiligen. Sinds 2020 doen we zelfs niet anders meer. We besloten om ons hier volledig op te richten door middel van een herpositionering, omdat we geloven dat traditionele evenementenbeveiliging beter kan en onvoldoende toekomstbestendig is. Daarom bieden we een innovatieve benadering op basis van onze ruime praktijkervaring én in de praktijk bewezen technologische oplossingen. In de video hieronder vertellen we wat dat precies betekent.

Trigion City 360

Veiligheid betekent ook een veilige en schone buurt. Een plek waar het fijn buiten spelen is en waar je ontspannen woont en leeft, zonder overlast. Trigion City 360 ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houdt straten en buurten schoon, heel en veilig. Dat realiseren we door onder andere boa’s, toezichthouders en fiscaal parkeercontroleurs in te zetten. Patrick vertelt in de video hieronder waarom hij voor Trigion City 360 koos.  

Onderdeel van een familiebedrijf

 

Trigion Safety Group is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Wil jij een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van veiligheid en leefbaarheid?

 

Vanuit ons kantoor in Zwolle werken ongeveer 100 collega’s die zich dagelijks inzetten om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening optimaal verloopt en toekomstbestendig blijft. Dat doen zij vanuit verschillende rollen. Ben je benieuwd vanuit welke rol jij een bijdrage kunt leveren? Bekijk dan onze vacatures hieronder.