Werken bij Trigion Safety Group Werken bij Trigion Safety Group

Werken bij Trigion Safety Group

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico’s en uitdagingen met zich mee. Trigion Safety Group creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico’s en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Over Trigion Safety Group

Als elke schakel even sterk is. dat is werken bij Trigion Safety Group.  


Trigion Safety Group is constant in ontwikkeling en biedt een gevarieerde en uitdagende werkweek. Elk van onze opdrachtgevers is immers uniek en heeft andere wensen en behoeftes. We vinden het belangrijk dat je werkt op een plek waar je past, gezien wordt en de kans krijgt om te groeien. Ons team is hecht en je moet op je collega’s kunnen bouwen. Ga jij aan de slag Trigion Safety Group?

Binnen Trigion Safety Group hebben we verschillende divisies en functies. Als je op zoek bent naar een functie op het gebied van verkeersbegeleiding bij infrastructurele werken, of op het terrein van vervoer, logistiek en veiligheid rondom evenementen, dan ben je bij Trigion Safety Group aan het juiste adres. Maar ook als je aan de slag wilt gaan als buitengewoon opsporingsambtenaar, toezichthouder of als veiligheidspersoneel. Want door onze jarenlange ervaring heeft Trigion Safety Group zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met vele tevreden collega's.

 

Als weloverwogen plannen en oplossingen hun doel treffen. Dán komt alles samen zoals wij het bedacht hadden. Help jij ons mee?

Zien we je snel?

Alle medewerkers van Trigion Safety Group herkennen elkaar in hun drijfveren en motivatie. Wij werken vanuit de kernwaarden Betrokkenheid, Integriteit en Openheid, ofwel ‘BIO’ zoals wij het samenvatten. Deze gemeenschappelijke waarden vormen de basis van ons denken en doen en zijn daarmee het stevige fundament van de dienstverlening van Trigion Safety Group. Werk jij mee aan een veiliger Nederland? Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer!

Solliciteer nu

Ontvang de nieuwste vacatures in de beveiliging