Werken bij Trigion Brand- en Beveiligingstechniek

Samen met onze duizenden andere collega's van Trigion creëren we veiligheid. 

Over Brand en Beveiligingstechniek

Monitoren, traceren en beveiligen. Jij maakt het verschil!  


Samen met onze collega's van Trigion creëren we veiligheid. En dat steeds vaker met integrale oplossingen, waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en data intelligentie. Als preferred partner van Trigion levert, installeert en onderhoudt Breijer alle systemen die nodig zijn voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety. 

Beveiligen is een samenspel van mensen, techniek en bouwkundige maatregelen. Trigion heeft dit allemaal in huis en zorgt ervoor dat alle middelen en maatregelen perfect op elkaar worden afgestemd.  Dit noemen wij integrale veiligheidszorg. Geavanceerde (intelligente) camerasystemen en elektronische beveiligingsinstallaties krijgen daarin steeds meer een centrale rol.

Ongewenst bezoek, vandalisme, inbraken en bedrijfsspionage: het zijn stuk voor stuk vervelende incidenten die uw bedrijfsvoering negatief beïnvloeden en altijd extra kosten met zich meebrengen. Trigion Beveiligingstechniek levert niet alleen alle beveiligingssystemen om dit soort incidenten tegen te gaan of toch in ieder geval tijdig te signaleren; we hebben ook de kennis in huis om deze systemen zo te projecteren en te programmeren dat ze uiterst effectief functioneren. Daarbij is het mogelijk om alle beveiligingssystemen en detectiepunten in uw organisatie samen te smeden tot één intelligent securitymanagementsysteem. Het beveiligingssysteem kan zelf de datastromen analyseren en combineert camera's, bewegingsmelders, warmtemeters en geluidssensoren zodat er pas een melding volgt als dat echt nodig is.

Zie jij jezelf werken binnen de brand- en beveiligingstechniek? Solliciteer dan nu. 

Goede arbeidsvoorwaarden

Jouw doorloop staat centraal

Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden binnen Trigion Brand- en beveiligingstechniek en bieden daarnaast de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Je krijgt een prima salaris dat past bij je functie en en met 25 vakantiedagen en 13 atv dagen per jaar op basis van 40 uur per week ga je helemaal je weg vinden bij ons. 

Je hoort er bij

Welkom binnen onze familie

Je komt terecht in een leuk team met enthousiaste collega’s om mee samen te werken. Vanaf de eerste dag dat je bij Trigion aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast is Trigion niet beursgenoteerd, is het een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Divisies

Bouwkundig 

Bouwkundige brandveiligheid staat bij steeds meer organisaties hoog op de agenda. Wij helpen onze opdrachtgevers in het uitvoeren van de bouwkundige aanpassingen.

Brandveiligheid

Zelfs een kleine brand kan veel schade en leed veroorzaken. Wij helpen met de optimale brandveiligheid door het installeren en onderhouden van bijvoorbeeld brandblusmiddelen en noodverlichting.

Brandpreventie

Trigion is sinds jaar en dag partner in brandveiligheid van talloze klanten als winkelcentra, hotels scholen en zorginstellingen. We verzorgen de aanleg van sprinklerinstallaties en brandmeldsystemen, watermistinstallaties en blusgassystemen.

Ontvang de nieuwste vacatures