Werken bij Trigion Brand- en Beveiligingstechniek Werken bij Trigion Brand- en Beveiligingstechniek

Werken bij Trigion Brand- en Beveiligingstechniek

Samen met onze duizenden andere collega's van Trigion creëren we veiligheid. 

Over Brand en Beveiligingstechniek

Monitoren, traceren en beveiligen. Jij maakt het verschil!  


Samen met jouw collega's van Trigion creëren je veiligheid. En dat steeds vaker met integrale oplossingen, waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en data intelligentie. 

Jij kunt het verschil gaan maken. Ongewenst bezoek, vandalisme, brand en inbraken zijn allemaal vervelend voor bedrijven. Doordat jij de beveiligingssystemen installeert en onderhoud, kun jij veel bedrijven dit soort ellende besparen en dat wordt gewaardeerd!

Zie jij jezelf werken binnen de brand- en beveiligingstechniek? Dan zien wij jou graag snel in ons team.

Goede arbeidsvoorwaarden

Jouw doorloop staat centraal

Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden binnen Trigion Brand- en beveiligingstechniek en bieden daarnaast de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Je krijgt een prima salaris dat past bij je functie en en met 25 vakantiedagen en 13 atv dagen per jaar op basis van 40 uur per week ga je helemaal je weg vinden bij ons. 

Je hoort er bij

Onderdeel van onze familie

Je komt terecht in een leuk team met enthousiaste collega’s om mee samen te werken. Vanaf de eerste dag dat je bij Trigion aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast is Trigion niet beursgenoteerd, is het een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Ontvang de nieuwste vacatures