Werken bij Buurtteams Heerlen Werken bij Buurtteams Heerlen

Werken bij Buurtteams Heerlen

Wil jij onderdeel zijn van een buurtteam met een unieke aanpak? Kom dan als buurtteammedewerker in onze nieuwe organisatie werken!

Ondersteuning in jouw buurt

Buurtteams Heerlen biedt in opdracht van de gemeente Heerlen vanaf 2024 laagdrempelige en toegankelijke Wmo ondersteuning en welzijnstaken aan. Onze doelgroep zijn inwoners vanaf 18 jaar met een ondersteuningsvraag. Vernieuwend aan onze opdracht is dat de gemeente Heerlen in de basis niet op indicatie werkt. Professionals binnen Buurtteams Heerlen krijgen de vrijheid om de ondersteuning vanuit hun kennis en ervaring zelf uit te voeren, in nauw overleg met de inwoner.

Onze aanpak

Onze droom is dat we van iedere buurt een betere buurt maken. We geloven in autonomie en zijn toegankelijk: lokaal en dichtbij. Daarnaast werken we radicaal integraal: we leveren maatwerk waarbij het leven en de individuele situatie van de klant leidend is. Onze professionals staan in hun nieuwe rol dichtbij en naast de inwoner, zoeken deze actief op, en verdiepen zich in het leven en de sociale omgeving van de inwoner en gaan samen op zoek naar oplossingen. De buurtteammedewerker verwijst niet door maar ondersteunt zelf en bepaalt steeds opnieuw met de klant wat er nodig is en zoekt naar mogelijkheden en verbindingen in de buurt en met de sociale basis. We zijn een lerende organisatie waarbij we leren vanuit het doen

Onderdeel van Incluzio

Buurtteams Heerlen is opgericht door Incluzio, dat actief is in meerdere gemeenten in Nederland. Incluzio is onderdeel van Facilicom Group, een groot facilitair familiebedrijf. Dit heeft vele voordelen. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de ander het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Incluzio zorgen we goed voor elkaar. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar doen wij het voor. Wij willen van betekenis zijn voor onze klanten en de buurten waar wij actief zijn en aantoonbare resultaten boeken. Wij willen met elkaar het verschil maken!

Buurtteams werkt onder het motto 'Nieuw naam, vertrouwde zorg'. 

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg