Werken bij TIM Stichtse Vecht Werken bij TIM Stichtse Vecht

Werken bij TIM Stichtse Vecht

TIM Stichtse Vecht biedt één aanspreekpunt voor alle ondersteunings- en zorgvragen in de gemeente Stichtse Vecht. Iedereen kan soms ondersteuning gebruiken. Dan zijn wij er. Wil jij er ook zijn voor de inwoners? Bekijk dan onze vacatures.

Over Tim Stichtse Vecht

TIM Stichtse Vecht gelooft in ondersteuning in de wijk. 


Sinds 1 januari 2022 kan iedereen met een ondersteunings- en hulpvraag in gemeente Stichtse Vecht terecht op één plek: bij TIM Stichtse Vecht. TIM Stichtse Vecht is een samenwerkingsverband van verschillende grote partners, waaronder Incluzio, Timon, Mentaal Beter, het Leger des Heils en Profila Zorg en een groot scala aan onderaannemers in de regio Stichtse Vecht.

Iedereen, van jong tot oud, telt en doet meer in Stichtse Vecht. Lukt dat even niet? Dan begint passende zorg. Wij luisteren naar de inwoners zodat we de juiste ondersteuning kunnen bieden die ook past bij de hulpvrager. De inwoner staat bij ons centraal. 

We pakken problemen en vragen zo snel mogelijk op en zijn betrokken bij het welzijn van alle inwoners van gemeente Stichtse Vecht. Incluzio en Timon zijn samen verantwoordelijk voor  de wijkteams, WMO-begeleiding en Jeugdhulp.

Voel jij je geroepen? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Altijd in de buurt

Lokaal samenwerken

Ondersteuning is zoveel mogelijk in je eigen wijk beschikbaar. Waar nodig vullen we dat aan met je eigen netwerk. De kracht van de lokale samenleving is onmisbaar. Wijk denken mee, zoeken samen met de bewoner naar een oplossing en bieden concrete hulp. Het gaat erom dat de bewoners zelf weer verder kunnen. Aan ons de taak om te kijken of er mensen in de naaste omgeving zijn die kunnen helpen. Buren, familieleden of bekenden in de buurt maar ook mensen in de wijk met vergelijkbare vragen.

Doen wat nodig is

Door onze professionals

De ondersteuning die we bieden is ‘zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig’. We bepalen samen met onze klanten wat dat betekent. Onze professionals krijgen en hebben veel vrijheid om snel met inwoners en professionals tot oplossingen op maat te komen. Zo kunnen wij het verschil maken en bouwen aan een leefomgeving voor iedereen.

Onze drijfveren

Hier staan we voor

Wij zorgen voor een heldere route naar de juiste ondersteuning of zorg. Voor alle inwoners in gemeente Stichtse Vecht. Wij zijn een nieuwe organisatie waar ruimte is voor inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Een gedreven, energieke organisatie die staat voor innovatie en ondersteuning dichtbij de inwoner en samen met de inwoner. We doen het samen. Voor inwoners én met professionals. Inwoners geven aan wat nodig is en houden zelf de regie in handen.

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Incluzio hoort bij groot facilitair familiebedrijf Facilicom. Dit heeft vele voordelen. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Incluzio zorgen we goed voor elkaar. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar doen wij het voor. Wij willen van betekenis zijn voor onze klanten en de buurten waar wij actief zijn en aantoonbare resultaten boeken. Wij willen met elkaar het verschil maken.

Wij werken laagdrempelig, op maat en dichtbij huis. Geloof jij ook in een heldere route naar de juiste ondersteuning of zorg? 

Onderdeel van Incluzio

Wij zijn onderdeel van Incluzio. Je komt Incluzio overal in Nederland tegen. Onder verschillende namen, zoals wmo radar, Buurtteamsorganisatie Utrecht, Cordaan Thuisdiensten en Incluzio Sociale Basis. Incluzio hoort bij een groot facilitair familiebedrijf. Dit heeft vele voordelen. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Incluzio zorgen we goed voor elkaar. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar doen wij het voor. Wij willen van betekenis zijn voor onze klanten en de buurten waar wij actief zijn en aantoonbare resultaten boeken. Wij willen met elkaar het verschil maken.

Bekijk alle vacatures bij Incluzio

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg