Werken als boa in opleiding bij Trigion City 360 Werken als boa in opleiding bij Trigion City 360

Werken als boa in opleiding bij Trigion City 360

Ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een carrière met perspectief? Dan is een baan in de handhaving misschien wel iets voor jou! Op deze pagina vertellen we je meer over de mogelijkheden en geven we je een kijkje in de keuken van een van onze projecten. Wil je direct de vacatures bekijken? Klik dan op de button hieronder.

Trigion City 360. Jouw startpunt.

Jij bent een durver en gaat voor jouw collega’s door het vuur. Het team staat altijd op de eerste plek. Wordt het even spannend? Dan deins jij niet terug. Daarom krijg jij de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Een flexibele houding is een vereiste, maar voor jou geen probleem. Een carrière in de handhaving, waarbij geen dag hetzelfde is, dat is waar jij voor gaat. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

Wat kun je zoal doen bij Trigion City 360?

Trigion City 360 zet handhavers, toezichthouders en fiscaal parkeercontroleurs in binnen gemeenten door heel Nederland. Een gemeente kan er in verschillende situaties voor kiezen om handhavers in te huren. Bijvoorbeeld wanneer zij op zoek is naar vaste medewerkers als aanvulling op haar huidige handhavingsteam. Zeker voor grote gemeentes is dit vaak een geschikte oplossing, omdat zij (in hogere mate) kampen met natuurlijk verloop of uitval van eigen personeel. Daarnaast zorgt de taakuitbreiding van handhaving ervoor dat gemeenten structureel meer mensen nodig hebben. Het feit dat zij vaak niet over een eigen wervingsapparaat beschikken, maakt het voor hen lastig om het handhavingsteam op volle sterkte te houden. In dat geval biedt Trigion City 360 haar wervingsapparaat aan om de openstaande vacatures structureel in te blijven vullen. Daarnaast zet Trigion City 360 op verschillende plekken in Nederland brug- en sluiswachters in. Als aanvulling op het eigen personeel van de opdrachtgever of wanneer de opdrachtgever ervoor kiest om de volledige bediening uit handen te geven.

Wat ga je precies doen als boa in opleiding?

Als boa, ook wel buitengewoon opsporingsambtenaar genoemd, houd je toezicht en ben je verantwoordelijk voor de handhaving van de wet- en regelgeving in de gemeente Amsterdam. Door de goede verbinding tussen Amsterdam en Schiphol, is de stad makkelijk bereikbaar voor toeristen. Zij reizen met de bus of trein vanaf Station Schiphol Airport in no-time naar de binnenstad. Dat maakt Amsterdam een levendige stad. Omdat jij daar als integrale handhaver optreedt, is voor jou geen dag hetzelfde. Bij overlast gebruik je jouw bevoegdheden om het probleem aan te pakken. Je staat sterk in je schoenen en kunt met jouw communicatieve vaardigheden burgers op de juiste manier (en natuurlijk met een glimlach) te woord staan. Je hebt een scherp oog voor bijvoorbeeld afval dat verkeerd wordt aangeboden, maar staat ook klaar voor mensen die vragen of klachten hebben.

Wil je werken tijdens de boa-opleiding?

Wil je tijdens het volgen van de boa-opleiding werkervaring opdoen? Dat kan door werkzaamheden uit te voeren als toezichthouder. Als toezichthouder bij Trigion City 360 lever je een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid in een of meerdere gemeenten, ook als je (nog) niet in het bezit bent van een BOA-getuigschrift. Je hebt veel contact met burgers die het, vaker dan je misschien denkt, helemaal niet erg vinden als jij ze herinnert aan de regels. Maar wat doe je allemaal als toezichthouder en wat kun je verwachten tijdens een typische werkdag? Een van onze recruiters liep een dag mee als toezichthouder in Amsterdam. Benieuwd naar zijn ervaringen? Klik dan op de button hieronder.

Zet jij je team óók op de eerste plek?

George was militair, maar koos ervoor om buitengewoon opsporingsambtenaar te worden. Waarom hij daarvoor koos en wat de leuke (en minder leuke) aspecten zijn van het vak, dat vertelt hij in de video onderaan de pagina.

Creëer jij graag je eigen kansen?

Jij krijgt de kans om jezelf te laten zien, in prachtige gemeenten door heel Nederland. Grijp jij die kans aan? Dan zorgen wij ervoor dat je over voldoende doorgroeimogelijkheden beschikt. Wanneer je flexibiliteit toont, kun je met aanvullende opleidingen, zoals een EHBO-basiscursus of cursus agressiebeheersing, ver komen. Ook Patrick begon als toezichthouder bij Trigion City 360 met als doel om buitengewoon opsporingsambtenaar te worden. Hij vertelt je hier meer over in de video onderaan deze pagina. Wil je weten wat je te wachten staat als je jezelf laat (om)scholen tot BOA? Klik op dan op de link hieronder!

Ben jij klaar voor een échte uitdaging?

Ben je communicatief vaardig en oplossingsgericht, beschik je over een goede conditie én ben je enthousiast geworden over een baan in de handhaving? Bekijk hieronder dan (een aantal van) onze vacatures!