Werken bij Incluzio Hollands Kroon Werken bij Incluzio Hollands Kroon

Werken bij Incluzio Hollands Kroon

Incluzio Hollands Kroon levert zorg en ondersteuning aan inwoners van Hollands Kroon. Inwoners spelen een belangrijke rol in onze aanpak. We hebben hen hard nodig om samen problemen te voorkomen en op te lossen. Geloof jij in de kracht van lokale samenwerking? Bekijk dan onze vacatures.

Over Incluzio Hollands Kroon

Bij Incluzio Hollands Kroon leveren we maatwerk 


Incluzio Hollands Kroon levert sinds 1 juli 2016 zorg en ondersteuning aan iedereen in de gemeente Hollands Kroon, de wijkteams vormen daarbij een sleutelrol. Hierbij gaat het om alle taken in het kader van de Jeugdzorg, WMO en voorliggende voorzieningen. Wij zijn zichtbaar aanwezig in de verschillende kernen en werken preventief. Zij bepalen samen mét de inwoners welke zorg nodig is.  Want alleen samen kunnen we mensen die het lastig hebben zo ondersteunen dat ze naar vermogen meekomen in de maatschappij. 

Het is onze ambitie om van elke kern in Hollands Kroon een betere kern te maken. En dat doen we door een integrale aanpak: alle zorg, sociale ondersteuning en dienstverlening organiseren we in samenhang en dichtbij inwoners. Door deze activiteiten aan elkaar te koppelen en autonomie te geven aan medewerkers die dit gaan doen, ontstaat ruimte om maatwerkoplossingen te bieden.

Door steeds flexibel in te spelen op de situatie, op te schalen waar het moet en af te schalen waar het kan, wordt voor iedere klant uiteindelijk een persoonlijke  situatie bereikt passend bij de leeftijd en mogelijkheden. Daarbinnen heeft Incluzio Hollands kroon specifiek aandacht voor de ontwikkeling en veiligheid van kinderen en jongeren. Jeugdhulpverlening is nauw afgestemd met andere interventies in of rondom het gezin op het gebied van veiligheid, onderwijs, werk en inkomen, maatschappelijke ondersteuning, (jeugd)gezondheidszorg en wonen.

Geloof jij ook in de kracht van lokale ondersteuning en samenwerking? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Altijd in de buurt 

Lokaal samenwerken

De kracht van de lokale samenleving is onmisbaar. Onze buurtteammedewerkers denken mee, zoeken samen met de bewoner naar een oplossing en bieden concrete hulp. Het gaat erom dat de bewoners zelf weer verder kunnen. Aan ons de taak om te kijken of er mensen in de naaste omgeving zijn die kunnen helpen. Buren, familieleden of bekenden in de buurt maar ook mensen in de wijk met vergelijkbare vragen. Jij weet tenslotte wat er speelt in de buurt en in de stad.

Onze missie

Onze aanpak

Buurtteam Hollands Kroon is een ambitieuze en dynamische organisatie waarin we van elkaar leren. Samenwerken is hierin ons sleutelwoord. Onze aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en vooral gericht op ‘zelf doen’. Wij zien de mogelijkheden van de mensen, hun omgeving en sociale netwerk. Bewoners in hun eigen kracht zetten. Wij hechten veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid voor het zoeken naar een oplossing en geloven dat daardoor de kans op succes wordt vergroot.

Gelang de vraag gaan wij aan de slag met onze eigen gekwalificeerde medewerkers. 

Onderdeel van Incluzio

Stichting Buurtteamorganisatie Hollands Kroon is opgericht door Incluzio, dat actief is in meerdere gemeenten in Nederland. Incluzio is onderdeel van een groot facilitair familiebedrijf. Dit heeft vele voordelen. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Incluzio zorgen we goed voor elkaar. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar doen wij het voor. Wij willen van betekenis zijn voor onze klanten en de buurten waar wij actief zijn en aantoonbare resultaten boeken. Wij willen met elkaar het verschil maken.

Werken bij Incluzio

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg