Werken bij Trigion Werken bij Trigion

Werken bij Trigion

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico’s en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico’s en uitdagingen.Ben je geïnteresseerd in het werken in (of binnen) de beveiliging? Klik hier voor al onze vacatures in de beveiliging.

Over Trigion Beveiliging

Werken bij Trigion als beveiliger is een veilige keuze.


Trigion is constant in ontwikkeling en biedt een gevarieerde en uitdagende werkweek. Elk van onze opdrachtgevers is immers uniek en heeft andere wensen en behoeftes. We vinden het belangrijk dat je werkt op een plek waar je past, gezien wordt en de kans krijgt om te groeien. Ons team is hecht en je moet op je collega’s kunnen bouwen. Ga jij als beveiliger aan de slag bij Trigion?

Wij beveiligen objecten en voeren mobiele surveillances uit, we komen op een alarmmelding af, we beveiligen retail en hebben brandwachten in dienst. Maar we zijn ook thuis in toezicht & handhaving, crowd management, cyber security, we leveren beveiligingstechnologie, zorgen voor verkeersveiligheid en we bieden monitoring en response.

Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken als beveiliger? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Werken als beveiliger in opleiding?

Wil je werken in de beveiliging maar heb je niet het juiste diploma? Geen probleem! Meld je aan bij Trigion als beveiliger in opleiding en wij betalen jouw opleiding.

Beveiliger in opleiding worden

 

Werken als gediplomeerd beveiliger

Werken als beveiliger in opleiding

Opleiding beveiliging

Voel je welkom

Oog voor elkaar

Vanaf de eerste dag dat je bij Trigion aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast is Trigion niet beursgenoteerd, is het een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Ook belangrijk

Je salaris altijd op tijd

Wij zorgen ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Je ontvangt op tijd jouw salaris, eventueel gemaakte overuren worden uitbetaald, je ontvangt een reiskostenvergoeding, je bouwt een fijn pensioen op en er is budget beschikbaar om een opleiding te volgen. Daar hoef jij je geen enkele zorgen om te maken. Wij bieden genoeg zekerheden en daar kun je van ons op aan.

Stroomopwaarts en gaan

Jouw talenten benutten

Trigion wil dat iedereen zo goed mogelijk tot zijn of haar recht komt. Daarom bieden we binnen het domein Beveiliging diverse doorgroeimogelijkheden aan, zodat jij al je talenten volledig kunt benutten. Er zijn diverse interne trainingen en opleidingen. We bieden de mogelijkheid om door te groeien tot expert, zodat jij meer invloed en verantwoordelijkheid krijgt.

Bijna om de hoek

Baan in de buurt

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om je altijd een baan in de buurt aan te bieden.

Zien we je snel?

Actief durf je jezelf wel te noemen, als beveiliger loop je heel wat af. Dat je sociaal, betrouwbaar en stressbestendig bent spreekt voor zich. Jij weet jouw kalmte over te brengen op de mensen die je beveiligt. Onze slogan ‘Trigion: De veilige keuze’ straal jij ook echt uit. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag. Gastvrijheid zit in je natuur, je vindt het belangrijk dat bezoekers zich welkom voelen.Werk jij mee aan een veiliger Nederland? Bekijk hier al onze vacatures in de beveiliging en solliciteer!

Solliciteer op één van onze vacatures

Ontvang de nieuwste vacatures in de beveiliging