Werken bij wmo radar Werken bij wmo radar

Werken bij wmo radar

Wmo radar gaat voor een positieve verandering vanuit het hart van de wijk. Samen maken we van elke buurt een betere buurt. Wij bouwen mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Ben jij diegene die ons team komt helpen verder te bouwen? Bekijk dan onze vacatures!

Over wmo radar

Werken bij wmo radar

 

Werken bij wmo radar betekent vanuit een integrale en sociale aanpak het Rotterdams wijknetwerk versterken. Onze drijfveer is samen een betere buurt creëren waarin iedereen meetelt, meedoet én van betekenis is. wmo radar maakt meedoen leuk, eenvoudig en motiverend.

Dat doen we voor de talentontwikkeling van de jongste Rotterdammers. Voor (jong)volwassenen om optimaal mee te kunnen doen in onze maatschappij. En voor ouderen, zodat zij langer veiliger en gezond thuis kunnen blijven wonen.

Als Rotterdamse organisatie hebben wij locaties in het centrum, Delfshaven en Overschie. Binnen deze deelgebieden werken we samen met bewoners en lokale ondernemers om een zo breed mogelijk aanbod aan te bieden aan de mensen uit de wijk. Hierin spelen onze Huizen van de Wijk een belangrijke rol. In onze Huizen van de Wijk en Huiskamers ontmoeten buurtbewoners elkaar. Een veilige plek binnen een vertrouwde omgeving waar mensen terecht kunnen met vragen. Álle bewoners zijn altijd welkom. Nieuwe en oude bewoners, van jong tot oud. Een toegankelijke ontmoetingsplek waar je kunt meedoen aan activiteiten en vrijwilligerswerk. Ook kun je terecht voor informatie of advies. Of kom gewoon langs voor een praatje en een warm kopje koffie. Kortom, voel je thuis in onze Huizen van de Wijk!

Werken bij wmo radar betekent vanuit een integrale en sociale aanpak het Rotterdams wijknetwerk versterken. Onze drijfveer is samen een betere buurt creëren waarin iedereen meetelt, meedoet én van betekenis is. wmo radar maakt meedoen leuk, eenvoudig en motiverend.

Ga jij het avontuur aan? Bij wmo radar zoeken we nieuwe collega’s. Vind jij het belangrijk dat iedereen mee mag doen en wil jij je daar professioneel voor inzetten, bekijk dan nu onze diverse vacatures bij wmo radar rotterdam.

Daar staan wij voor

Onze aanpak

Als mensen in een buurt graag werkervaring willen opdoen kunnen wij als onderdeel van een groot familiebedrijf ons netwerk inzetten om mensen aan de slag te helpen. Bijvoorbeeld in het onderhoud van de wijk, wat de leefbaarheid weer ten goede komt. Zo kunnen wij het verschil maken en bouwen aan een leefomgeving voor iedereen. Wil jij ook het verschil maken en van elke buurt een betere buurt maken? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Altijd in de buurt

Lokaal samenwerken

De kracht van de lokale samenleving is onmisbaar. Wijk denken mee, zoeken samen met de bewoner naar een oplossing en bieden concrete hulp. Het gaat erom dat de bewoners zelf weer verder kunnen. Aan ons de taak om te kijken of er mensen in de naaste omgeving zijn die kunnen helpen. Buren, familieleden of bekenden in de buurt maar ook mensen in de wijk met vergelijkbare vragen. Jij weet tenslotte wat er speelt in de buurt en in de stad.

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

wmo radar hoort bij groot facilitair familiebedrijf Facilicom. Dit heeft vele voordelen. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Incluzio zorgen we goed voor elkaar. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar doen wij het voor. Wij willen van betekenis zijn voor onze klanten en de buurten waar wij actief zijn en aantoonbare resultaten boeken. Wij willen met elkaar het verschil maken.

Wij zijn de aanjager van een nieuwe samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Wij maken het verschil maken en bouwen aan een leefomgeving voor iedereen.

Onderdeel van Incluzio

wmo radar is onderdeel van Incluzio. Je komt Incluzio overal in Nederland tegen. Onder verschillende namen, zoals wmo radar, Buurtteamsorganisatie Utrecht, Cordaan Thuisdiensten en Incluzio Sociale Basis. Incluzio hoort bij een groot facilitair familiebedrijf. Dit heeft vele voordelen. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Incluzio zorgen we goed voor elkaar. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar doen wij het voor. Wij willen van betekenis zijn voor onze klanten en de buurten waar wij actief zijn en aantoonbare resultaten boeken. Wij willen met elkaar het verschil maken.

Bekijk alle vacatures bij Incluzio

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg