Werken bij Tapwacht

Tapwacht is de totaalaanbieder voor reinigingsonderhoud en horecatechniek. Zie jij jezelf werken bij Tapwacht? 

Over Tapwacht

Expertise en partnerschap


Als expert binnen de horecabranche breiden we onze kennis steeds verder uit. We vinden het uitdagend om nieuwe markten aan te boren en nieuwe relaties aan te gaan. Ga jij als expert aan de slag bij Tapwacht?

Onze relaties weten ons dagelijks te vinden voor het reinigen en onderhouden van alle soorten tapinstallaties. Natuurlijk kunnen onze klanten ons ook dag en nacht bereiken voor technische storingen. We zijn ook nog eens dé partij voor een perfect advies voor barinrichting. Bovendien leveren en installeren we alle soorten bier-, wijn-, frisdrank- en koelinstallaties. Daarom vertrouwen al zo'n 15.000 horecaondernemers, vrijwel alle Nederlandse brouwerijen en frisdrankfabrikanten op onze diensten.

Zie jij jezelf werken bij Tapwacht? Bekijk dan onze vacatures hieronder. 

Trekt de horecawereld jou aan en heb je een technische basiskennis of affiniteit hiermee? Dan ben jij de tapwachter waar wij naar op zoek zijn!

Kom jij ons team versterken?

Bij Tapwacht zijn we altijd in bewesging! Letterlijk. Daarom zijn wij opzoek naar verschillende nieuwe collega's voor verschillende functies! Geen dag is hetzelfde bij Tapwacht.  Al meer dan 35 jaar maakt Tapwacht zich hard voor goedlopende horeca. We staan voor kwaliteit, we willen de allerbeste zijn en daarmee uitblinken. Tapwacht is gestart in 1983 na de overname van de Nationale Bierwacht door Gom. In die tijd heette ons bedrijf Gom Tapwacht en later Gom Horecadiensten. We zijn uitgegroeid tot de grootste landelijke aanbieder voor onderhoud en installatie van bier-, wijn-, frisdrank en koelinstallaties. Tapwacht is onderdeel van facilitair familiebedrijf Facilicom Group.

Solliciteer nu

Ontvang de nieuwste vacatures van Tapwacht