Werken bij Tapwacht Werken bij Tapwacht

Werken bij Tapwacht

Tapwacht is dé specialist in reiniging en onderhoud van tap- en koelinstallaties in horecagelegenheden. Als Tapwachter ben je dan ook een graag geziene gast in elk café, restaurant of clubhuis. Want dankzij jou drinkt iedereen een fris drankje uit een schone installatie.

Werken als Tapwachter is heel divers

Werken als Tapwachter

Werken als Tapwachter is heel divers. In de basis verzorg je de specialistische reiniging en het periodiek onderhoud van alle soorten koelinstallaties en tapinstallaties voor bier, wijn en frisdrank. Is er ergens een technische storing? Dan kom je meteen in actie! Als Tapwachter sta je dag en nacht klaar om klanten zo snel mogelijk te helpen. Omdat wij alles weten van technisch en hygiënisch onderhoud van installaties, uiteraard volgens alle kwaliteitsnormen, zijn wij uniek.

Nét dat beetje extra service

Werken in de horeca

Werken bij Tapwacht is werken in de horeca. Al onze ruim 15.000 klanten zijn zelf horecaondernemer of runnen een horecagelegenheid. Zij weten als geen ander wat gastvrijheid en hostmanship is. Bij Tapwacht bieden we daarom altijd nét dat beetje extra service. We denken mee, geven advies over de barinrichting en zorgen dat een horecaondernemer zijn gasten zo goed mogelijk kan bedienen.

Zelf in controle over je afspraken

Horecabaan met kantoortijden

Een horecabaan met kantoortijden, kan dit? Jazeker, bij Tapwacht werk je in de horeca tijdens kantooruren. Als Tapwachter stem je zelf je onderhoudswerkzaamheden af met je klanten. Die zullen je niet gauw vragen tijdens happy hour dus ben je vooral onder kantoortijden op pad. Omdat je werkt in een vast gebied, bouw je snel een trouw netwerk op dat het werk nog leuker maakt!

Ben jij onze nieuwe collega?

Waarom werken bij Tapwacht?

Werken bij Tapwacht is werken bij een kleine club maar ook werken bij de grootste landelijke aanbieder van het onderhouden en installeren van koelinstallaties en alle soorten bier-, wijn- en frisdrankinstallaties. Al meer dan 35 jaar zorgen we voor kwaliteit in de horeca en blinken we uit in ons vak. De beste word je alleen door het beste te bieden. Bij Tapwacht krijg je een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Om je werk goed uit te voeren krijg je een volledig ingerichte bedrijfsauto, toegang tot trainingen en cursussen en zien we je graag doorgroeien binnen Tapwacht. Ben jij onze nieuwe Tapwachter? Solliciteer nu op een van onze vacatures!

Trekt de horecawereld jou aan en heb je een technische basiskennis of affiniteit hiermee? Dan ben jij de tapwachter waar wij naar op zoek zijn!

Kom jij ons team versterken?

Bij Tapwacht zijn we altijd in bewesging! Letterlijk. Daarom zijn wij opzoek naar verschillende nieuwe collega's voor verschillende functies! Geen dag is hetzelfde bij Tapwacht.  Al meer dan 35 jaar maakt Tapwacht zich hard voor goedlopende horeca. We staan voor kwaliteit, we willen de allerbeste zijn en daarmee uitblinken. Tapwacht is gestart in 1983 na de overname van de Nationale Bierwacht door Gom. In die tijd heette ons bedrijf Gom Tapwacht en later Gom Horecadiensten. We zijn uitgegroeid tot de grootste landelijke aanbieder voor onderhoud en installatie van bier-, wijn-, frisdrank en koelinstallaties. Tapwacht is onderdeel van facilitair familiebedrijf Facilicom Group.

Solliciteer nu

Lees ook:

Ontvang de nieuwste vacatures van Tapwacht