Vind je bijbaan bij Facilicom Vind je bijbaan bij Facilicom

Vind je bijbaan bij Facilicom

Ben je op zoek naar een bijbaan en wil je geld bijverdienen? Wacht dan niet langer en solliciteer op een bijbaan bij Facilicom. 

Combineer je bijbaan met je studie

Ben je op zoek naar een bijbaan? Wacht dan niet langer en solliciteer bij Facilicom. Facilicom geeft je de mogelijkheid om naast je studie geld bij te verdienen. Binnen Facilicom heb je de mogelijkheid om te solliciteren binnen verschillende sectoren. Je kunt een bijbaan vinden in de sectoren: zorg & welzijn, hospitality & leisure en schoonmaak. Binnen deze sectoren biedt Facilicom verschillende bijbanen aan.

Voor wie

Als student ben je van harte welkom om te solliciteren bij Facilicom. Facilicom biedt bijbanen aan in verschillende sectoren. Daardoor kun je bij Facilicom altijd een fijne bijbaan vinden die bij je past. Wordt huishoudelijke hulp of ga werken in de beveiliging, bij Facilicom heb je een brede keus in bijbanen.

Wie is Facilicom

Facilicom is van oorsprong een echt familiebedrijf. Binnen Facilicom werken er momenteel 26 000 werknemers. Onder Facilicom Group vallen onder andere de bekende merken Gom, Trigion en Embrace. Facilicom is één van de grootste facilitaire dienstverlenende organisaties van Nederland. Hierdoor heb je als student keuze om in verschillende sectoren een bijbaan te vinden. Ben je nieuwsgierig geworden naar een bijbaan binnen Facilicom? Wacht dan niet langer en bekijk onder aan de pagina onze vacatures en solliciteer direct.

Waarom een bijbaan bij Facilicom?

Wij bieden jou een aantrekkelijk uurloon als je bij ons komt werken

Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen d.m.v. cursussen en trainingen

Flexibele tijden, omdat wij snappen dat je ook moet studeren. En bij sommige bijbanen ook de flexibiliteit om parttime vanuit huis te werken.

Jong Facilicom is ons netwerk van jong professionals waar jij je meteen kunt aansluiten. Zo kun je deelnemen aan o.a. netwerkmeetings, leuke uitjes, kennissessies en meer.